Kwarekkendag vs Bonte Dagen

Hallo! 

Op zondag 14 april organiseert ons gewest de jaarlijkse ‘Kwarekkendag’, dit is een hele dag vol spel en plezier. Aangezien wij de week nadien Bonte Dagen hebben en hier toch ook nog voor willen oefenen, gaan we dit combineren. Hoe gaat dat in zijn werk? 

Rakwi, Tito, Keti en Aspi verzamelen ’s morgens om 09u00 met de fiets én 3 euro aan Sporthal de Beeltjens in Westerlo. We spelen daar in de voormiddag mee met alle andere Chiro’s en eten hier ook middageten. Dit hoef je niet mee te brengen, ons gewest zorgt daarvoor. Daarna rijden we naar onze eigen lokalen zodat we daar tegen 14u zijn en het een gewone Chironamiddag wordt zodanig dat we nog kunnen oefenen. 

We zouden op voorhand moeten doorgeven met hoeveel we naar de Kwarekkendag komen. Graag zouden we dus van iedereen een bericht ontvangen wanneer je WEL, maar ook wanneer je NIET mee gaat. Laat ons iets weten voor 1 april zodat we ons nog tijdig kunnen inschrijven.   

            Rakwi – Saartje – 0473 35 50 12 

            Tito – Nand  –  0476 80 46 60

            Keti – Jan – 0474 17 27 93

            Aspi – Jip – 0474 20 92 12

Sloepi en Speelclub komen gewoon zoals elke andere Chirozondag van 14u tot 17u naar de lokalen in Tongerlo, het is voor ons praktisch niet haalbaar om hiermee ook naar de Kwarekkendag te gaan. Gelukkig hebben zij nog vele kansen hiervoor. 

Groetjes

De Leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.