Algemeen

 

Wie?

Ben jij  tussen 6 en 18 jaar? Ben je die saaie zondagnamiddagen ook zo beu? Sluit je dan aan bij de Chiro! Elke zondagnamiddag komen we samen met een 200-tal leden. Iedereen is welkom op Chiro Rafiki. Dit is de geschikte plek om vrienden te maken met Jan en alleman.

 

Wat?

We spelen, ravotten, zingen, dansen en springen met onze hechtste vrienden. In verschillende leeftijdsgroepen met telkens twee leerjaren samen maken we er elke week een spetterende namiddag van. Dit gebeurt uiteraard onder leiding van enkele toppers uit onze leidingsploeg, zij zorgen elke week voor een super leuk programma. Neem maar eens een kijkje bij ‘Afdelingen’ en dan weet je meteen wie je leiding is!

 

Wanneer?

Elke zondag komen we samen om ons een hele namiddag te amuseren!

 

Sloepi’s: 14.00u tot 17.00u-leeftijd: (6 tot 7 jaar)
Speelclub: 14.00u tot 17.00u-leeftijd: (8 tot 9 jaar)
Rakwi’s: 14.00u tot 17.00u-leeftijd: (10 tot 11 jaar)
Tito’s: 14.00u tot 18.00u-leeftijd: (12 tot 13 jaar)
Keti’s: 14.00u tot 18.00u-leeftijd: (14 tot 15 jaar)
Aspi’s:14.00u tot 18.00u-leeftijd: (16 tot 17 jaar)

 

Uniform

Zowel de leden als de leiding dragen met fierheid hun Chiro-uniform. Hierdoor kan iedereen zien dat wij een groep zijn. Het is leuk als we kunnen zien dat iedereen bij onze leuke bende hoort! Dit is uiteraard niet verplicht, maar het is wel leuk en je kan er mee ravotten zo veel je maar wilt.

 

Indien mogelijk zullen wij af en toe een pasmoment voorzien. Dan kunnen de kinderen een uniform komen passen en bestellen wij ze allemaal gelijk.
Meer info hierover volgt.

De Rafiki-truien en T-shirts zijn uiteraard enkel bij ons verkrijgbaar. De shorts/rokken zijn ook in De Banier te koop!

 


Klik om de website te bezoeken
Leuven
Jan-Pieter Minckelersstraat 29
3000 Leuven
+32 16-29 97 84
Turnhout
Warandestraat 97
2300 Turnhout
+32 14-42 15 13
Antwerpen
Kipdorp 30
2000 Antwerpen
+32 3-202 24 71

Spring zeker eens binnen als je in de buurt bent, het is zeker de moeite!

 

Inschrijving

Onze Chiro beschikt over een gans gebouw vol mogelijk spelmateriaal. Omdat dit een gans jaar intensief gebruikt wordt, moeten er wel eens dingen vervangen worden. Een bal die door de takken in het bos platgeprikt wordt, kleurstiften die leeggetekend zijn, speelkaarten die scheuren, verfbussen die sneller dan het licht leeggeraken, …
En omdat er bij sporten, spelen en ravotten af en toe eens een ongelukje kan gebeuren, worden alle leden natuurlijk verzekerd. Ook hiervoor wordt het lidgeld gebruikt.

Het lidgeld bedraagt €28. Info over de betaling en het invulformulier voor de gegevens vind je HIER

 

Chirokamp

Chiro Tongerlo gaat natuurlijk met veel plezier maar liefst tien dagen op kamp! Dit gaat elk jaar door van 11 tot 21 juli. Onze kleinsten, de Sloepi’s, gaan maar 5 dagen mee. Ze komen de anderen vergezellen op 16 juli.

Normaal gezien slapen de twee kleinste groepen (Sloepi’s en Speelclub) in een goed uitgerust gebouw. De grootste groepen (Rakwi’s, Tito’s, Keti’s en Aspi’s) brengen hun luchtmatras of veldbed en slaapzak mee om in tenten te slapen.

Omdat we de laatste jaren vele nieuwe leden hebben mogen verwelkomen, kan het zijn dat niet iedereen een plaatsje heeft in het gebouw. De kampplaatsen worden immers al enkele jaren op voorhand vastgelegd om zo de beste keuze en prijs te houden. Dan moeten de Rakwi’s ook maar een eerste chirotent-ervaring opdoen. Dit zullen we natuurlijk tijdig laten weten, zodat iedereen zijn valies gepast kan vullen.

De Keti’s en de Aspi’s smeren hun benen maar al te graag in om de tocht richting kampplaats met de fiets af te leggen. De jongere groepen nemen simpelweg de bus.

Verhuur

Sinds een paar jaar zijn wij gestopt met de verhuur van onze lokalen. We verhuren ze niet in de zomer, maar ook niet voor een weekend. Helaas pindakaas.
Neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina en word snel vriend!

 

Heb je vroeger zelf nog bij Chiro Tongerlo gezeten?
Word dan vriend met onze oudleidingsgroep op facebook

 

2 Replies to “Algemeen”

 1. Hoi,

  Ik wens graag trui en t shirt maat 170 of 1tje groter te bestellen. Wij hebben blijkbaar de pas dag en bestelling gemist.

  Mvg Els, mama van Dries Menten

  1. Hallo!

   Dries kan nog een Chirotrui krijgen hoor. Gelieve €35 over te schrijven op het rekeningnummer van de Chiro (BE37 7333 4307 9128) met als mededeling NAAM – AFDELING – KLEDIJ.
   Nu zondag voor of na de chiro kan je de trui al komen afhalen!

   Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.