Tito’s

Tito’s

tito

Flamm en Spetter, de twee dynamietfiguurtjes, zijn al even knallend als onze Tito’s

 

Rood, rood, rood,

onze vriendschap is groot!

Stien Wynants
Naam: Stien Wynants

Over mijzelf: Hallo, ik ben Stien. Ik ben 22 jaar en afgestudeerd als vroedvrouw. Dit jaar ga ik nog verpleegkunde bijstuderen in Leuven. Dit is mijn vijfde jaar als leiding. Samen met mijn medeleiding gaat dit een super tof jaar worden bij de Tito's.
Nand Vermeulen
Naam: Nand Vermeulen

Over mijzelf: Hey ik ben Nand en ben 21 jaar. Ik studeer Chemie in Leuven. Dit is mijn 5de jaar als leiding. Samen met mijn medeleiding maken we er een onvergetelijk jaar van voor de Tito’s!
Maureen Nagawa
Naam: Maureen Nagawa

Over mijzelf: Hallo allemaal! Ik ben Maureen, ik ben 21 jaar oud. Ik zit namelijk nog op de schoolbanken 🙂, ik studeer verpleegkunde in Leuven. Dit is mijn 4e jaar als leiding en ik hoop weer op een superchiro jaar zoals alle jaren voordien! Zie jullie zondag! 🙂
Evert Heylen
Naam: Evert Heylen

Over mijzelf: Hallo, ik ben Evert! Ik woon in Tongerlo en studeer Internet Of Things in Geel. Dit is mijn 2de jaar als leiding en heb alvast super veel zin om er met de Tito's een topjaar van te maken!
Rune Brouwers
Naam: Rune Brouwers

Over mijzelf: Heyyy! Ik ben Rune en ik ben 19 jaar. Ik studeer verpleegkunde in Hasselt. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ook dit jaar sta ik bij de Tito’s. We gaan er zeker en vast weer een geweldig jaar van maken! 😁
Joost Verlinden
Naam: Joost Verlinden

Over mijzelf: Hallo ik ben Joost Verlinden en ik ben 19 jaar. Dit is mijn 2de jaar leiding en ik studeer rechtspraktijk op Thomas more in Geel. Ik heb er weer super veel zin in om er elke zondag en top dag van te maken met mijn medeleiding en de Tito’s.