Tito’s

Tito’s

tito

Flamm en Spetter, de twee dynamietfiguurtjes, zijn al even knallend als onze Tito’s

 

Rood, rood, rood,

onze vriendschap is groot!

Linde Ceuppens
Naam: Linde Ceuppens

Over mijzelf: Hallo, ik ben Linde en ik ben 19 jaar. Ik studeer TEW in Leuven. In mijn derde jaar als leiding ben ik leiding van de Tito’s, waarmee ik samen met mijn medeleiding er een topjaar van ga maken!! Tot zondag!
Tijs Beuten
Naam: Tijs Beuten

Naam: Boris McAlister

Over mijzelf: Hallo, ik ben Boris. ik ben 19 jaar oud en studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik hoop er samen met mijn medeleiding en onvergetelijk jaar van te maken!
joppe hoes
Naam: joppe hoes

Over mijzelf: Hallo ik ben joppe ik ben 17 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding en samen met mijn medeleiding en de tito’s gaan we een super tof jaar hebben.
Marie Desaever
Naam: Marie Desaever

Over mijzelf: Hoihoi, ik ben Marie en ik ben 20 jaar. Ik studeer interieurarchitectuur in Antwerpen. Dit is mijn 3e jaar als leiding en wil er samen met m’n Tito’s weer een mega show jaar van maken! Tot zondag! 🤪
Nalani Verhaert
Naam: Nalani Verhaert

Over mijzelf: Ik ben Nalani en ik ben 19 jaar. Ik studeer interieurarchitectuur in Antwerpen. Dit is mijn tweede jaar leiding en dit jaar ben ik leiding van de Rakwi’s. Ik hoop dat het opnieuw een topjaar wordt en ik heb er alvast super veel zin in !