Tito’s

Tito’s

tito
fullsizeoutput_5c80

Flamm en Spetter, de twee dynamietfiguurtjes, zijn al even knallend als onze Tito’s

 

Rood, rood, rood,

onze vriendschap is groot!

 

Jana Melis
Naam: Jana Melis

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Jana Melis, 20 jaar, en begin aan mijn vierde jaar als leiding, deze keer bij de super toffe Tito's. Ik zit in mijn laatste jaar Toegepaste Psychologie in Antwerpen. Als er vragen zijn kunnen jullie mij altijd contacteren via melisjana@yahoo.com. Veel chirogroetjes en tot zondag!!
Bernice Verhulst
Naam: Bernice Verhulst

Over mijzelf: Hallo iedereen, ik ben Bernice Verhulst en ik ben 20 jaar. Ik woon in Tongerlo en ik studeer Verpleegkunde in Lier. Ik begin nu aan mijn 2de jaar als leiding van de tito's! Ik zal er alles aan doen om van elke zondag een super toffe chirodag te maken! Tot zondag!
Jan Caers
Naam: Jan Caers

Over mijzelf: Ci cia ciao, Ik ben Jan, 17 jaar en al sinds het begin bij Chiro Tongel! Dit is mijn eerste jaar leiding en daar gaan we een spetterend jaar van maken! Ik ga dit jaar voor het eerst op kot in Leuven en studeer daar Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen. Tot zondag!
Lenne Helsen
Naam: Lenne Helsen

Over mijzelf: Hallo, ik ben Lenne Helsen en ik ben 18 jaar. Ik studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Uhasselt. Dit is mijn eerste jaar leiding en ik heb er ongelooflijk veel zin in om samen met de tito's en mijn geweldige medeleiding er een supercool jaar van te maken! xoxo