Tito’s

Tito’s

tito

Flamm en Spetter, de twee dynamietfiguurtjes, zijn al even knallend als onze Tito’s

 

Rood, rood, rood,

onze vriendschap is groot!

Linsey Vandesande
Naam: Linsey Vandesande

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Linsey Vandesande en ik ben 22 jaar. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik kijk er enorm naar uit om er een super Chirojaar van te maken samen met de Tito's en medeleiding. Momenteel zit ik op kot in Leuven en studeer ik een Verkort traject Secundair onderwijs! Veel groetjes en tot zondag!
Naam: Tuur Cools

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Tuur Cools en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer vanaf dit jaar Geschiedenis in Leuven. Na 12 jaar lid te zijn geweest bij deze Chiro is het vanaf dit jaar mijn beurt om onze leden een zalig Chirojaar vol met leuke spelletjes en zotte avonturen te bezorgen. Ik kijk hier super hard naar uit en mijn medeleiding en ik gaan dan ook ons uiterste best doen om er dit jaar samen met onze Tito’s iets moois van te maken! ❤️
Rune Brouwers
Naam: Rune Brouwers

Over mijzelf: Heyhey!! Ik ben Rune Brouwers en ik ben 18 jaar. Ik studeer Verpleegkunde in Hasselt. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er heel veel zin in om samen met de Tito’s en mijn medeleiding er een onvergetelijk jaar van te maken!! Tot zondag😄
Hendrik Van Kerckhoven
Naam: Hendrik Van Kerckhoven

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Hendrik Van Kerckhoven en ben 18 jaar oud! Ik studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Zit daar door de week ook op kot en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik heb er enorm veel zin in om samen met de Tito’s en mijn medeleiding een geweldig Chirojaar ervan te maken!
Fien van den Berghe
Naam: Fien van den Berghe

Over mijzelf: Ik ben Fien (Tito leiding) en ben 18 jaar oud. Ik studeer lichamelijke opvoeding in Turnhout en start als eerstejaars. Ik zit zelf al vanaf de Sloepi's bij Chiro Tongerlo. En begin nu aan mijn eerste jaar als leiding. We gaan er samen een super leuk jaar van maken!
Wouter Menten
Naam: Wouter Menten

Over mijzelf: Hallo,  ik ben Wouter en ben 18 jaar. Ik studeer IT-Factory in Geel en ik ben in mijn eerste jaar als leiding van de Tito's. Het gaat hoe dan ook een geweldig jaar worden!