Tito’s

Tito’s

tito

Flamm en Spetter, de twee dynamietfiguurtjes, zijn al even knallend als onze Tito’s

 

Rood, rood, rood,

onze vriendschap is groot!

Wouter Menten
Naam: Wouter Menten

Over mijzelf:
Hallo, Ik ben Wouter. Ik ben 21 jaar en dit is mijn 4de jaar als leiding van de Chiro. Ik studeer Informatica management en multimedia in Mechelen waar ik ook op kot zit. Verder heb ik enorm veel zin in mijn komend jaar als titoleiding!
Jasper Wynants
Naam: Jasper Wynants

Over mijzelf: Hey ik ben Jasper, 22 jaar en ik studeer ingenieurswetenschappen in Leuven. Ik ben nu voor het zesde jaar leiding en we gaan er met de tito’s een zot jaar van maken!!!
carsten verstappen
Naam: carsten verstappen

Over mijzelf: Hallo, ik ben Carsten. Ik ben 18 jaar en studeer bouw in Geel. Dit is mijn 2de jaar als leiding. Ik kijk er naar uit om samen met mijn medeleiding en tito's er een geweldig jaar van te maken!
mila mertens
Naam: mila mertens

Over mijzelf:
Hoi, ik ben Mila! Ik ben 19 jaar oud en begin dit jaar aan mijn tweede jaar leiding. Doorheen de week verblijf ik in Antwerpen, waar ik geschiedenis volg aan de UAntwerpen. In het weekend sta ik, samen met mijn medeleiding, klaar om dit jaar onvergetelijk te maken voor de tito’s!! ♥️
karin de vos
Naam: karin de vos

Over mijzelf:
Hellooo, mijn naam is Karin en ik ben 19 jaar. Ik studeer Grafisch Ontwerp in Gent. Ik heb heeeel veel zin om in mijn tweede jaar als leiding te vliegen samen met mijn toffe medeleiding en leden ❤️