Tito’s

Tito’s

tito

Flamm en Spetter, de twee dynamietfiguurtjes, zijn al even knallend als onze Tito’s

 

Rood, rood, rood,

onze vriendschap is groot!

 

Floor Melis
Naam: Floor Melis

Over mijzelf: Hey, ik ben Floor Melis. Ik ben 19 jaar, woon in Tongerlo en studeer ingenieurswetenschappen architectuur in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding en kijk er enorm naar uit om er samen met de tito's een fantastisch jaar van te maken!
Jasper Wynants
Naam: Jasper Wynants

Over mijzelf: Hey ik ben Jasper, 18 jaar oud uit Tongerlo. Ik studeer ingenieurswetenschappen in Leuven. Ik ben voor het 2de jaar leiding en we gaan er een supertof jaar van maken!!!
Naam: Janne Maes

Over mijzelf: Hallo hallo, ik ben Janne en ik ben 18 jaar. Ik studeer voor leerkracht Lager Onderwijs en mijn hobby is CHIRO Dit is mijn eerste jaar als leiding, spanneeeend. Ik heb al super veel zin in het jaar met de top tito's! Samen met mijn toffe medeleiding gaan we van elke zondag een fantastisch leuke dag maken. Tot dan!
Nand Vermeulen
Naam: Nand Vermeulen

Over mijzelf: Ik ben Nand Vermeulen, 3de jaars leiding van de tito’s. Ik ben super gemotiveerd om er een onvergetelijk jaar van te maken met onze tito’s! Momenteel zit ik op kot in Leuven waar ik chemie studeer. Ik ben supporter van KVC Westerlo!