Speelclub

Speelclub

mazzel

Flupje Mazzel is een echte speelclub-held

Geel, geel, geel,

niets is ons te veel!

 

Floor Melis
Naam: Floor Melis

Over mijzelf: Hey, ik ben Floor Melis. Ik ben 20 jaar en studeer Ingenieurswetenschappen Architectuur in Leuven. Dit is mijn derde jaar als leiding en ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn medeleiding de Speelclub een fantastisch jaar te bezorgen!
Maureen Nagawa
Naam: Maureen Nagawa

Over mijzelf: Hallo allemaal! Ik ben Maureen, ik ben 19 jaar oud. Ik studeer in Leuven. Ik hoop er een heel tof Chirojaar van te kunnen maken!
Floor van den Berghe
Naam: Floor van den Berghe

Over mijzelf: Hey hey, ik ben Floor van den Berghe en ik ben 18 jaar. Ik studeer Orthopedagogie in Antwerpen waar ik ook op kot zit. Ik zit al vanaf de Sloepi's bij de Chiro en dit is dus mijn eerste jaar als leiding. Ik wil er daarom ook elke week een fantastische zondag van maken samen met de Speelclub en mijn medeleiding.
Joost Verlinden
Naam: Joost Verlinden

Over mijzelf: Hallo!!! Ik ben Joost Verlinden, ik ben 18 jaar en zit nog in het middelbaar. Na 12 jaar lid te zijn is dit mijn eerste jaar als leiding. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn groep de Speelclub en mijn medeleiding er en fantastisch tof jaar van te maken!
Hedda Van Braeckel
Naam: Hedda Van Braeckel

Over mijzelf: Hoi hoi! Ik ben Hedda Van Braeckel en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KU Leuven en zit daar door de week ook op kot. Ik heb super veel zin in dit jaar als Speelclubleiding! Tot zondag!
Rune Dillen
Naam: Rune Dillen

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Rune Dillen, ik ben 18 jaar oud. Ik studeer Toegepaste Architectuur in Mechelen en zit hier ook op kot. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik kijk er naar uit om samen met de Speelclub en mijn medeleiding een top jaar te beleven!
Adriaan Heylen
Naam: Adriaan Heylen

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Adriaan Heylen, 18 jaar oud. Ik studeer nu mijn eerste jaar Elektromechanische systemen in Geel. Ik zit al vanaf de Sloepi's bij de Chiro. En begin nu aan mijn eerste jaar leiding. Ik ben er zeker van dat we dit jaar heel veel plezier gaan beleven.