Speelclub

Speelclub

mazzel
IMG_2062

Flupje Mazzel is een echte speelclub-held

Geel, geel, geel,

niets is ons te veel!

 

Lene Bens
Naam: Lene Bens

Over mijzelf: Hallo, ik ben Lene Bens en dit is het 4e jaar dat ik leiding ben bij chiro Tongerlo. Ik ben 20 jaar en studeer bio-ingenieurswetenschappen in Leuven. Samen met mijn medeleiding en de speelclubbers gaan we er een super tof jaar van maken. Tot zondag!
Lore van den Eynde
Naam: Lore van den Eynde

Over mijzelf: Hallo, ik ben Lore Van den Eynde en ik ben 19 jaar. Ik woon in Tongerlo en studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in Leuven. Dit is mijn vierde jaar als leiding en samen met de speelclub en mijn superleuke medeleiding ga ik er een geweldig jaar van maken!
Jasper Wynants
Naam: Jasper Wynants

Over mijzelf: Hallo, ik ben Jasper Wynants. Ik ben 17 jaar oud en ben voor het eerste jaar leiding. Ik studeer ingenieurswetenschappen aan de KULeuven en ik hoop er een tof jaar van te maken met de speelclub!!!
Lena Cools
Naam: Lena Cools

Over mijzelf: Hallo, ik ben Lena Cools en studeer criminologische wetenschappen in Leuven. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik kijk er erg naar uit om er een super zot jaar van te maken samen met de speelclub.
Floor Melis
Naam: Floor Melis

Over mijzelf: Hey, ik ben Floor Melis. Ik ben 18 jaar, woon in Tongerlo en studeer ingenieurswetenschappen architectuur in Leuven. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ben ontzettend blij dat ik er samen met de speelclub een fantastisch jaar van mag maken!