Speelclub

Speelclub

mazzel

Flupje Mazzel is een echte speelclub-held

Geel, geel, geel,

niets is ons te veel!

 

Marie van den Berghe
Naam: Marie van den Berghe

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Marie Van den berghe maar zeg maar Marieke. Ik ben 20 jaar en studeer voor kleuterleerkracht. Dit is mijn derde jaar als leiding en ik heb er enorm veel zin in! We gaan er alles aan doen om er een supertof chirojaar van te maken! Groetjes en tot zondag!
Amber Bens
Naam: Amber Bens

Over mijzelf: HEY! Ik ben Amber. Ik woon in Tongerlo en studeer biomedische wetenschappen in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik heb alvast super veel zin in het aankomende jaar en ga er samen met mijn medeleiding een fantastisch jaar van de maken met de speelclub. Kusjes en tot zondag 😄
Hugo Wouters
Naam: Hugo Wouters

Over mijzelf: Hey Fa! Ik ben Hugo, ik ben 21 jaar en ik woon in Tongerlo. Als Sloepi kwam ik al bij de Chiro en ondertussen ben ik al aan mijn vijfde jaar als leider toe. Daarnaast studeer ik al vier jaar Afrikanistiek in het verre Gent. Samen met mijn medeleiding en Speelclub zullen we er een supertof jaar van maken! Mocht er een probleem zijn of mocht u nog een vraag hebben, dan kunt u mij bereiken op het nummer 0470/37 78 13.
Enola Briers
Naam: Enola Briers

Over mijzelf: Heyhey! Ik ben Enola en ik ben 20 jaar. Ik studeer in Gent voor podoloog. Dit is mijn 3de jaar als leiding en dit jaar bij de leuke speelclub. Met mijn medeleiding ga ik er een super jaar van maken. Tot zondag!
Heleen Kwanten
Naam: Heleen Kwanten

Over mijzelf: Hey hey! Ik ben Heleen en ik ben al 13 jaar actief lid van Chiro Tongerlo en sinds dit jaar ook leiding. Waar ik heel blij om ben. Ik ben net gestart aan mijn eerste jaar toegepaste psychologie in Antwerpen. Door de week woon ik ook op kot in Antwerpen. Ik ben sowieso al een sociaal persoon, maar de chiro heeft me nog meer doen openbloeien. Ik kijk enorm uit naar mijn eerste chirojaar als leiding van de Speelclub. Ik kan nu al beloven dat het een onvergetelijk jaar zal worden.