Speelclub

Speelclub

mazzel

Flupje Mazzel is een echte speelclub-held

Geel, geel, geel,

niets is ons te veel!

 

Hannes Wynants
Naam: Hannes Wynants

Over mijzelf: Hallo ik ben Hannes, ik ben 18 jaar oud en begin dit jaar aan mijn opleiding ingenieurswetenschappen. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik hoop er elke week een fantastische zondag van te maken!
Tijs Beuten
Naam: Tijs Beuten

Over mijzelf: Hallo, ik ben Tijs en ben 18 jaar. Ik ben lasser en start dit jaar aan mijn tweede jaar als leiding met een geweldige groep. We gaan er zeker en vast een top jaar van maken!
Michiel Goos
Naam: Michiel Goos

Over mijzelf: Hallo, ik ben Michiel. Ik ben werkende als koel & warmtetechnieker. Naast het entertainen van de speelclubbers op zondag, kan je me vinden tussen mijn chirovrienden. Let’s start with an awesome year! Heb er zin in! 🪩🚸👷🏽‍♂️
Linde Ceuppens
Naam: Linde Ceuppens

Over mijzelf: Hey, ik ben Linde. Ik ben 20 jaar en studeer TEW in Leuven. Dit is mijn 4de jaar als leiding en het wordt een geweldig jaar samen met mijn medeleiding en de speelclub! Tot zondag!
Emma Melis
Naam: Emma Melis

Over mijzelf: Heyy, ik ben Emma! Ik ben 18 jaar en begin dit jaar aan mijn opleiding sociologie aan de universiteit van Antwerpen. Dit wordt mijn eerste jaar als leiding. Ik kijk er naar uit om er in te vliegen samen met de speelclub en mijn medeleiding! 💛
Charlotte Dierckx
Naam: Charlotte Dierckx

Over mijzelf: Hallo, ik ben Charlotte! Ik ben 21 jaar en studeer voor leerkracht wiskunde-fysica in Leuven. Dit is mijn vierde jaar als leiding. Ik kijk er naar uit om de speelclub een zalig jaar te bezorgen. We gaan er samen een plezant jaar van maken!