Speelclub

Speelclub

mazzel

Flupje Mazzel is een echte speelclub-held

Geel, geel, geel,

niets is ons te veel!

 

mila mertens
Naam: mila mertens

Over mijzelf: Hoi, ik ben Mila. Ik ben 18 jaar oud en zal dus dit jaar beginnen aan mijn eerste jaar leiding. Doorheen de week verblijf ik in Antwerpen, waar ik geschiedenis volg aan de UAntwerpen. In het weekend sta ik, samen met mijn medeleiding, klaar om dit jaar weer onvergetelijk te maken voor de speelclubbers!! 💛💛💛
joren boeckx
Naam: joren boeckx

Over mijzelf: Hallo, ik ben Joren. Ik ben 18 jaar en studeer elektromechanica in geel. Dit is mijn 1ste jaar als leiding en heb er veel zin in om er een super tof jaar van te maken samen met mijn medeleiding en de speelclub!
karin de vos
Naam: karin de vos

Over mijzelf: Halloo, mijn naam is Karin. Ik ben 18 jaar en ga Grafisch Ontwerp in Gent studeren. Als eerstejaars leiding heb ik heel veel zin in een nieuw chiro jaar samen met de speelclub 🙂
Michiel Goos
Naam: Michiel Goos

Over mijzelf: Hallo ik ben Michiel ik ben 18jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding, ik doe een specialisatiejaar koeltechnieken in Herentals. Het gaat een mega show jaar worden met de speeclub!!
Guillaume Peeters
Naam: Guillaume Peeters

Over mijzelf: Hallo ik ben Guillaume ik ben 20 en studeer elektromechanica. Begin dit jaar aan mijn 3de jaar leiding, het gaat een super jaar worden.
Evert Heylen
Naam: Evert Heylen

Over mijzelf: Hallo! ik ben Evert, 20 jaar en werk als alarmtechnieker. Ik begin nu aan mijn 3de jaar leiding en heb er superveel zin in om samen met mijn medeleiding en de speelclub er een topjaar van te maken!
Jan Caers
Naam: Jan Caers

Over mijzelf: Hoi hoi, Ik ben Jan Caers, 21 jaar oud en al sinds mijn 1e jaar sloepi bij Chiro Tongel! Ik volg Sport- en Cultuurmanagement in mijn laatste jaar aan de Thomas More Hogeschool te Turnhout. Dit is mijn vijfde jaar leiding en dat gaat iedereen, en zeker de speelclub, geweten hebben! Tot zondag kids!