Sloepi’s


< Bengels                                                                                                     Speelclub >

 

Sloepi’s

sloepi

Rupsje Ribbel, de enige echte mascotte van onze Sloepi’s !

De jongste groep van onze hele Chiro, boordevol energie en altijd klaar om vrolijk mee spelletjes te spelen. Elke zondag opnieuw..

De sloepi’s amuseren zich rot en zien elke week uit naar een nieuw super cool spel!

Paars, paars, paars,

wij zijn echte winnaars!

De volgende leiding zetten elke zondag hun beste beentje voor om ervoor te zorgen dat de sloepi’s hun energie kwijt kunnen met allerlei leuke activiteiten:

Sloepileiding

Jan Caers
Naam: Jan Caers

Over mijzelf: Hoi hoi, Ik ben Jan Caers, 21 jaar oud en al sinds mijn 1e jaar sloepi bij Chiro Tongel! Ik volg Sport- en Cultuurmanagement in mijn tweede jaar aan de Thomas More Hogeschool te Turnhout. Dit is mijn vierde jaar leiding en dat gaat iedereen geweten hebben! Tot zondag kids 😉
Janne Maes
Naam: Janne Maes

Over mijzelf: Hallo hallo, ik ben Janne en ik ben 20 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar bachelor Leerkracht lager onderwijs. Dit is mijn derde jaar als leiding. Samen met de Sloepi's en mijn medeleiding wordt het een mega tof jaar. Ik heb er weer super veel zin in! Tot zondag 😁
Pieter Backx
Naam: Pieter Backx

Over mijzelf: Hallo, ik ben Pieter Backx. Ik zit nu in mijn eerste jaar Energietechnologie in Geel. Dit is mijn 2de jaar als leiding, van de Aspi's weliswaar. Met Noot en Bernice gaat het zalig worden!
Linde Ceuppens
Naam: Linde Ceuppens

Over mijzelf: Hallo, ik ben Linde en ben 17 jaar. Ik studeer TEW in Leuven en in mijn eerste jaar als leiding heb ik het geluk om dat van de Sloepi’s te mogen zijn! Het wordt zeker en vast een prachtig jaar!
Alexander Van Neste
Naam: Alexander Van Neste

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Alexander Van Neste en ik ben 17 jaar oud. Ik zit door de week op kot in Leuven en studeer daar revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Dit is mijn eerste jaar als leiding. Samen met de Rakwi's en mijn super toffe medeleiding gaan we er een onvergetelijk jaar van maken! Super veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.