Sloepi’s


< Bengels                                                                                                     Speelclub >

 

Sloepi’s

sloepi

Rupsje Ribbel, de enige echte mascotte van onze Sloepi’s !

De jongste groep van onze hele Chiro, boordevol energie en altijd klaar om vrolijk mee spelletjes te spelen. Elke zondag opnieuw..

De sloepi’s amuseren zich rot en zien elke week uit naar een nieuw super cool spel!

Paars, paars, paars,

wij zijn echte winnaars!

De volgende leiding zetten elke zondag hun beste beentje voor om ervoor te zorgen dat de sloepi’s hun energie kwijt kunnen met allerlei leuke activiteiten:

Sloepileiding

Jan Caers
Naam: Jan Caers

Over mijzelf: Hoi hoi, Ik ben Jan Caers, 21 jaar oud en al sinds mijn 1e jaar sloepi bij Chiro Tongel! Ik volg Sport- en Cultuurmanagement in mijn tweede jaar aan de Thomas More Hogeschool te Turnhout. Dit is mijn vierde jaar leiding en dat gaat iedereen geweten hebben! Tot zondag kids 😉
Janne Maes
Naam: Janne Maes

Over mijzelf: Hallo hallo, ik ben Janne en ik ben 20 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar bachelor Leerkracht lager onderwijs. Dit is mijn derde jaar als leiding. Samen met de Sloepi's en mijn medeleiding wordt het een mega tof jaar. Ik heb er weer super veel zin in! Tot zondag 😁
Pieter Backx
Naam: Pieter Backx

Over mijzelf: Hallo, ik ben Pieter. ik ben 20 jaar oud en ga beginnen aan mijn derde jaar als leider. Samen met mijn medeleiding willen we er onvergetelijk jaar van maken. Ik studeer Energietechnologie. In vrije kampeer en wandel ik graag.
Linde Ceuppens
Naam: Linde Ceuppens

Over mijzelf: Hallo, ik ben Linde. Ik woon in Tongerlo en studeer TEW in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik heb er ook dit jaar weer super veel zin in om er een zalig jaar van te maken met de Sloepi’s!! Tot zondag!
Alexander Van Neste
Naam: Alexander Van Neste

Over mijzelf: Hallo, ik ben Alexander. Ik ben 19 jaar en dit is mijn tweede jaar als leiding van de Chiro. Ik studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in Leuven en zit daar dus ook door de week op kot. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn medeleiding dit jaar onvergetelijk te maken voor de Sloepi’s! Tot zondag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.