Sloepi’s


Speelclub

 

Sloepi’s

sloepi

IMG_1945

 

Rupsje Ribbel, de enige echte mascotte van onze Sloepi’s !

 

De jongste groep van onze hele Chiro, boordevol energie en altijd klaar om vrolijk mee spelletjes te spelen. Elke zondag opnieuw..

De sloepi’s amuseren zich rot en zien elke week uit naar een nieuw super cool spel!

Paars, paars, paars,

wij zijn echte winnaars!

 

 

De volgende leiding zetten elke zondag hun beste beentje voor om ervoor te zorgen dat de sloepi’s hun energie kwijt kunnen met allerlei leuke activiteiten:

Sloepileiding

Janthe
Naam: Janthe Backx

Over mijzelf: Heyheyhey! Ik ben Janthe, 23 jaar, werkend en als je 't mij vraagt: CHIRO TONGEL! Ik heb al heel veel zin in het sloepi-jaar! Tot zondag!
Glen
Naam: Glen Michiels

Over mijzelf: Hallo, Ik ben Glen Michiels, ik ben 23 jaar. Dit is mijn 6e jaar als leiding en ik ben nu leiding van de super coole Sloepi's Een grote met groep met veel plezier waarmee ik samen met men 3 top medeleidster Janthe, Saartje en Maureen en medeleider Nand elke week super toffe dingen mee ga doen! Ik ga enorm mijn best doen om er het beste van te maken, samen met alle leiding! Als ik niet met de Chiro bezig ben studeer Orthopedagogie in Antwerpen, werk ik of ik doe andere leuke dingen! Voor het 2e jaar op rij ben ik ook actief in het gewest van onze Chiro, gewest Kwarekken. Indien u vragen hebt over de Sloepi's of heeft u als ouder van een Sloepi een vraag, dan kan u zichzelf wenden tot mij, mijn medeleidsters of medeleider. Voor andere algemene vragen over de Chiro kan u mij ook steeds bereiken op het nummer 0495/86.45.82 Indien ik niet direct opneem, bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Vriendelijke (Chiro-)groeten, Glen Michiels
Nand Vermeulen
Naam: Nand Vermeulen

Over mijzelf: Ik ben Nand Vermeulen, 2de jaars leiding van de sloepi's. Ik ben super gemotiveerd om er een kei leuk chirojaar van te maken samen met mijn super leuke medeleiding! Momenteel zit ik op kot in Leuven waar ik chemie studeer. Ik ben supporter van KVC westerlo.
Saartje Vanderwaeren
Naam: Saartje Vanderwaeren

Over mijzelf: Hallootjesss! Ik ben Saartje Vanderwaeren en ben 18 jaar oud. Sinds dit jaar studeer ik farmaceutische wetenschappen. Het is ook mijn eerste jaar als Chiroleiding en ik kijk er dan ook enorm hard naar uit! Samen met de Sloepi's maken we er een super tof Chirojaar van! Tot zondag!
Maureen Nagawa
Naam: Maureen Nagawa

Over mijzelf: Hallo, Ik ben Maureen Nagawa en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Tongerlo en ga naar school in Geel waar ik een algemeen 7de jaar volg. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik hoop dat het een heel tof jaar word! Groetjes en tot zondag!🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *