Sloepi’s


Speelclub

 

Sloepi’s

sloepi

 

Rupsje Ribbel, de enige echte mascotte van onze Sloepi’s !

 

De jongste groep van onze hele Chiro, boordevol energie en altijd klaar om vrolijk mee spelletjes te spelen. Elke zondag opnieuw..

De sloepi’s amuseren zich rot en zien elke week uit naar een nieuw super cool spel!

Paars, paars, paars,

wij zijn echte winnaars!

 

 

De volgende leiding zetten elke zondag hun beste beentje voor om ervoor te zorgen dat de sloepi’s hun energie kwijt kunnen met allerlei leuke activiteiten:

Sloepileiding

Marie thevissen
Naam: Marie thevissen

Over mijzelf: Hey lieve ouders en leuke leden, ik ben Marie en ben 21 jaar oud. Ik studeer psychologie in Gent en start dit jaar mijne 1e master. Ik ben zelf 4 jaar lid geweest en dit is mijn 5e jaar als leiding. Samen met deze geweldige leidingsploeg gaan we er een top jaar van maken, tot zondag! PS Moest je met vragen zitten of er is ergens een probleemje dan kan je me altijd bereiken op het nummer 0479 01 55 14.
Jana Melis
Naam: Jana Melis

Over mijzelf: Hallo Hallo! Ik ben Jana, 21 jaar, en studeer Geestelijke Gezondheidszorg in Leuven. Ondertussen begin ik aan mijn vijfde jaar als leiding. Dit jaar sta ik bij de kleine maar stoere sloepi's samen met Marie, Linsey, Stien, Arnaud en Thys. Ik heb er enorm veel zin in om er een topjaar van te maken!!! Indien er vragen zijn kunnen jullie mij steeds contacteren op 0495/80 00 40.
Thys Verlinden
Naam: Thys Verlinden

Over mijzelf: Ik ben Thys Verlinden, 18 jaar, ik studeer leerkracht lager onderwijs in Antwerpen. Naast chiro speel ik ook voetbal bij Tongerlo. Ik ben er zeker van dat we er weer een topjaar van gaan maken!
Stien Wynants
Naam: Stien Wynants

Over mijzelf: Hallo, ik ben Stien Wynants. Ik ben 20 jaar en studeer vroedkunde in Leuven. Dit is mijn derde jaar als leiding . En samen met Marie, Jana, Thys, Linsey en Arnaud gaat dit een super tof jaar worden.
Linsey Vandesande
Naam: Linsey Vandesande

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Linsey Vandesande en ik ben 21 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik kijk er enorm naar uit om er een super chirojaar van te maken samen met de sloepi’s en mijn medeleiding. Momenteel zit ik op kot in Leuven en ben ik bezig aan mijn Ba-na-Ba buitengewoon onderwijs! Veel groetjes en tot zondag!
Arnaud Grielens
Naam: Arnaud Grielens

Over mijzelf: Hoi hoi, terug van weggeweest. Ik ben noot, 21 jaar. Ik ben een voorbeeldstudent communicatiewetenschappen. Dit is mijn 4de jaar als leiding en het gaat een groot festijn worden bij de sloepi's. Tot zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *