Rakwi’s

Rakwi’s

rakwi

Sjoepap, een kwikse rakker voor de Rakwi’s

Groen, groen, groen,

we geven van katoen!

 

Lena Cools
Naam: Lena Cools

Over mijzelf: Hallo ik ben Lena! Ik studeer criminologische wetenschappen in Leuven. Dit jaar is mijn vierde jaar als leiding. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn medeleiding de Rakwi's een geweldig jaar te bezorgen! 🙂
Rune Dillen
Naam: Rune Dillen

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Rune Dillen, ik ben 18 jaar oud. Ik studeer Toegepaste Architectuur in Mechelen en zit hier ook op kot. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik kijk er naar uit om samen met de Speelclub en mijn medeleiding een top jaar te beleven!
Naam: Charlotte Dierckx

Over mijzelf: Hallo, ik ben Charlotte! Ik ben 19 jaar en studeer voor leerkracht wiskunde-fysica in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ook meteen het tweede jaar met de Rakwi's. We gaan er samen weer een plezant jaar van maken!
Adriaan Heylen
Naam: Adriaan Heylen

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Adriaan Heylen, 18 jaar oud. Ik studeer nu mijn eerste jaar Elektromechanische systemen in Geel. Ik zit al vanaf de Sloepi's bij de Chiro. En begin nu aan mijn eerste jaar leiding. Ik ben er zeker van dat we dit jaar heel veel plezier gaan beleven.
Nalani Verhaert
Naam: Nalani Verhaert

Over mijzelf: Heey ik ben Nalani en ben 18 jaar. Ik woon in Voortkapel en studeer Interieurarchitectuur aan de universiteit van Antwerpen. Na eerst twee jaar Aspi te zijn is dit mijn eerste jaar leiding, ik ben leider van de Bengeltjes. Ik heb er al kei veel zin in dus laten we er een onvergetelijk Chirojaar van maken!
Karel Menten
Naam: Karel Menten

Over mijzelf: Joo, ik ben Karel Menten! Ik woon in Tongerlo en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer bouw in geel. Dit is mijn 2de jaar als leiding, en ik ben er zeker van dat ik samen met de rakwi's en mijn medeleiding er een top jaar van ga maken! Tot zondag🤪