Rakwi’s

Rakwi’s

rakwi

Sjoepap, een kwikse rakker voor de Rakwi’s

Groen, groen, groen,

we geven van katoen!

 

Adriaan Heylen
Naam: Adriaan Heylen

Over mijzelf: Hallo, ik ben Adriaan en ik ben 20 jaar. Ik begin dees jaar te werken als schrijnwerken van keukens en interieur en volg nog een vak in de avondschool om mijn diploma te halen. Ik begin nu aan mijn 3de jaar leiding en heb super veel zin in om samen met mijn medeleiding en de rakwi’s er een super show jaar van te maken!
carsten verstappen
Naam: carsten verstappen

Over mijzelf: Hallo, ik ben Carsten. Ik ben 17 jaar en studeer bouw in geel. Dit is mijn 1ste jaar als leiding en ik heb er super veel zin in om samen met rakwi’s en medeleiding en onvergetelijk jaar van te maken!
Alexander Van Neste
Naam: Alexander Van Neste

Over mijzelf: Hallo, ik ben Alexander. Ik ben 19 jaar en dit is mijn derde jaar als leiding van de Chiro. Ik studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in Leuven en zit daar dus ook door de week op kot. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn medeleiding dit jaar onvergetelijk te maken voor de rakwi’s! Tot zondag!!
Floor van den Berghe
Naam: Floor van den Berghe

Over mijzelf: Heey, ik ben Floor. Ik ben 20 jaar en studeer Orthopedagogie in Antwerpen. Dit is mijn derde jaar als leiding en ik hoop er een heel tof chirojaar van te kunnen maken!!!
Hendrik Van Kerckhoven
Naam: Hendrik Van Kerckhoven

josse caers
Naam: josse caers

Over mijzelf: Ola, ik ben Josse, ik ben 18 en zit momenteel in mijn eerste jaar Fysica aan de KU Leuven. Dit is ook mijn eerste jaar als leiding en ik hoop samen met mijn medeleiding de rakwi's een supervet jaar te bezorgen!
Lena Cools
Naam: Lena Cools

Over mijzelf:
Hoi hoi, ik ben Lena. Ik ben 22 jaar oud en studeer Overheidsmanagement en -beleid aan de KU Leuven. Het is mijn vijfde jaar als leiding en ik heb er super veel zin in om de Rakwi’s opnieuw een geweldig jaar te bezorgen! 💚