Rakwi’s

Rakwi’s

rakwi

Sjoepap, een kwikse rakker voor de Rakwi’s

Groen, groen, groen,

we geven van katoen!

 

Jan Caers
Naam: Jan Caers

Over mijzelf: Hoi hoi, Ik ben Jan Caers, 19 jaar oud en al sinds mijn 1e jaar sloepi bij Chiro Tongel! Ik volg Sport- en Cultuurmanagement in Turnhout. Dit is mijn derde jaar leiding en da gaat iedereen geweten hebben! Tot zondag kids 😉
Alexander Thevissen
Naam: Alexander Thevissen

Over mijzelf: Hallo daar!! Ik ben Alexander Thevissen. Ik ben 20 jaar oud en volg sport en cultuurmanagement in Turnhout. Dit wordt mijn 3de jaar als leider en ik heb het geluk om bij de Rakwi’s te mogen staan. Mijn medeleiding en ik gaan er alles aan doen om er een bangelijk jaar van te maken!! Ik kijk er alvast naar uit!
Janne Maes
Naam: Janne Maes

Over mijzelf: Hallo hallo, ik ben Janne en ik ben 19 jaar. Ik studeer voor leerkracht Lager Onderwijs. Dit is mijn 2de jaar als leiding. Samen met de Rakwi's en top medeleiding wordt het een mega tof jaar. Ik heb er weer super veel zin in! Tot dan!
Naam: Charlotte Dierckx

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Charlotte en ben 18 jaar. Ik studeer ingenieurswetenschappen in Leuven. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik ben enthousiast dat ik mijn leidingscarrière met de Rakwi's kan inzetten. Laten we er een tof Chirojaar van maken!
Naam: Marie Desaever

Over mijzelf: Halloo! Ik ben Marie Desaever en ik ben 18 jaar. Ik ga op kot in Antwerpen om daar interieur architectuur te studeren. Dit is mijn eerste jaar als leiding en heb dan ook heel veel zin om er samen met de Rakwi’s en mijn medeleiding er een top jaar van te maken! Komt zeker inorde, groetjes. X
Alexander Van Neste
Naam: Alexander Van Neste

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Alexander Van Neste en ik ben 17 jaar oud. Ik zit door de week op kot in Leuven en studeer daar revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Dit is mijn eerste jaar als leiding. Samen met de Rakwi's en mijn super toffe medeleiding gaan we er een onvergetelijk jaar van maken! Super veel zin in!