Rakwi’s

Rakwi’s

rakwi

Sjoepap, een kwikse rakker voor de Rakwi’s

Groen, groen, groen,

we geven van katoen!

 

Lena Cools
Naam: Lena Cools

Over mijzelf: Hallo allemaal, ik ben Lena. Ik ben 19 jaar en studeer criminologische wetenschappen in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik kijk er naar uit om samen met mijn medeleiding de rakwi’s een top jaar te bezorgen. Tot zondag!
Saartje Vanderwaeren
Naam: Saartje Vanderwaeren

Over mijzelf: Heyooo! Ik ben Saartje Vanderwaeren, 19 jaar en studeer Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie in Leuven. Ik ben nu voor het 2de jaar leidster bij Chiro Tongerlo. Ook dit jaar zit ik weer vol energie om er een mega tof chirojaar van te maken samen met mijn super coole leden en medeleiding! Tot zondag!
Lenne Helsen
Naam: Lenne Helsen

Over mijzelf: Hallo, ik ben Lenne en ik zit in mijn 2de jaar kine. Ik kijk superhard uit naar het nieuwe chirojaar met de Rakwi's en ik ben er klaar voor om er een megasuperdupercool jaar van te maken!
Britt Ceuppens
Naam: Britt Ceuppens

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Britt Ceuppens en ben 18jaar. Ik studeer Toegepaste psychologie in Antwerpen en dit is mijn 1e jaar als leiding. Samen met mijn mega zotte mede-leiding en lieve rakwi's wordt dit zeker een topjaar! Tot zondag xxx
Pieter Backx
Naam: Pieter Backx

Over mijzelf: Hallo ik ben Pieter, ik ben 17 jaar. Ik ga naar school in Westerlo en studeer elektro-mechanica. Dit is mijn eerste jaar als leiding.  Ik heb er super veel zin in en hoop dat het een super tof jaar wordt!