Rakwi’s

Rakwi’s

rakwi

Sjoepap, een kwikse rakker voor de Rakwi’s

Groen, groen, groen,

we geven van katoen!

 

Lena Cools
Naam: Lena Cools

Over mijzelf: Hallo ik ben Lena! Ik studeer criminologische wetenschappen in Leuven. Dit jaar is mijn vierde jaar als leiding. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn medeleiding de Rakwi's een geweldig jaar te bezorgen! 🙂
Rune Dillen
Naam: Rune Dillen

Over mijzelf: Heyy! Ik ben Rune of Dille voor de vrienden. Ik ben 19 jaar en studeer Technisch commercieel adviseur in Antwerpen. Dit is mijn 2e jaar als leiding en ik kijk er naar uit om er samen met mijn medeleiding een topjaar van te maken!
Naam: Charlotte Dierckx

Over mijzelf: Hallo, ik ben Charlotte! Ik ben 19 jaar en studeer voor leerkracht wiskunde-fysica in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ook meteen het tweede jaar met de Rakwi's. We gaan er samen weer een plezant jaar van maken!
Adriaan Heylen
Naam: Adriaan Heylen

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Adriaan Heylen, 18 jaar oud. Ik studeer nu mijn eerste jaar Elektromechanische systemen in Geel. Ik zit al vanaf de Sloepi's bij de Chiro. En begin nu aan mijn eerste jaar leiding. Ik ben er zeker van dat we dit jaar heel veel plezier gaan beleven.
Nalani Verhaert
Naam: Nalani Verhaert

Over mijzelf: Ik ben Nalani en ik ben 19 jaar. Ik studeer interieurarchitectuur in Antwerpen. Dit is mijn tweede jaar leiding en dit jaar ben ik leiding van de Rakwi’s. Ik hoop dat het opnieuw een topjaar wordt en ik heb er alvast super veel zin in !
Karel Menten
Naam: Karel Menten

Over mijzelf: Joo, ik ben Karel Menten! Ik woon in Tongerlo en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer bouw in geel. Dit is mijn 2de jaar als leiding, en ik ben er zeker van dat ik samen met de rakwi's en mijn medeleiding er een top jaar van ga maken! Tot zondag🤪