Keti’s

Keti’s

keti

Bo de Bever is even rock en roll als onze geweldige keti’s!

Blauw, blauw, blauw,

we zijn er voor jou!

Karel Menten
Naam: Karel Menten

Over mijzelf: Jow jow jow!!! Ik ben Karel, 20 jaar en heb ontzettend veel goesting om aan dit chirojaar te beginnen samen met een zalige leidingsploeg en oh jawel de beste keti's. Buiten de chiro begin ik aan mijn 2de jaar bouw in Geel en ik ben in het weekend graag op stap met mijn chirovrienden.
Rune Dillen
Naam: Rune Dillen

Over mijzelf: Hallo, ik ben Rune of Dille voor de vrienden. Ik ben 20 jaar en studeer klimatisering in Antwerpen. Dit is mijn 3e jaar als leiding van de Keti’s en kijk er naar uit om er samen met mijn medeleiding een top jaar van te maken!
Janne Maes
Naam: Janne Maes

Over mijzelf: Hoi hoi, ik ben Janne. Ik ben 21 jaar en studeer voor leerkracht lager onderwijs. Dit is mijn vierde jaar als leiding. Samen met de keti's en mijn medeleiding wordt het een mega tof jaar. Ik heb er weer super veel zin in! Tot zondag 💙
Joost Verlinden
Naam: Joost Verlinden

Over mijzelf: Hallo ik ben Joost ik ben 20 jaar en dit is mijn 3de jaar als leider ik heb er super veel zin in om er met de keti’s een top jaar van te maken.
Britt Ceuppens
Naam: Britt Ceuppens

Over mijzelf: Hoi hoi! Ik ben Britt en ben 21 jaar. Ik heb dit jaar mijn bachelor Toegepaste psychologie afgerond en start nu met een nieuwe bachelor Logopedie & Audiologie. Dit is mijn vierde jaar als leidster bij Chiro Tongerlo en dit jaar sta ik bij de leukste groep, de keti’s. Ik kijk er enorm hard naar uit om samen met de keti’s en mijn medeleiding er een topjaar van te maken! Tot zondag 😉