Keti’s

Keti’s

keti

Bo de Bever is even rock en roll als onze geweldige keti’s!

Blauw, blauw, blauw,

we zijn er voor jou!

 

Jef Van den Berghe
Naam: Jef Van den Berghe

Over mijzelf: Hallo, ik ben Jef Van den berghe Ik woon in Voortkapel, ben 19 jaar en ben net beginnen werken als dakwerker. Ik ben leider van de tito's, dit is mijn tweede jaar als leiding. Het wordt een mega zot, super, tof jaar!
Bernice Verhulst
Naam: Bernice Verhulst

Over mijzelf: Hallo iedereen, ik ben Bernice Verhulst en ik ben 20 jaar. Ik woon in Tongerlo en ik studeer Verpleegkunde in Lier. Ik begin nu aan mijn 2de jaar als leiding van de tito's! Ik zal er alles aan doen om van elke zondag een super toffe chirodag te maken! Tot zondag!
Jan Caers
Naam: Jan Caers

Over mijzelf: Ci cia ciao, Ik ben Jan, 17 jaar en al sinds het begin bij Chiro Tongel! Dit is mijn eerste jaar leiding en daar gaan we een spetterend jaar van maken! Ik ga dit jaar voor het eerst op kot in Leuven en studeer daar Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen. Tot zondag!
Maureen Nagawa
Naam: Maureen Nagawa

Over mijzelf: Hallo, Ik ben Maureen Nagawa en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Tongerlo en ga naar school in Geel waar ik een algemeen 7de jaar volg. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik hoop dat het een heel tof jaar word! Groetjes en tot zondag!🙂