Keti’s

Keti’s

keti

Bo de Bever is even rock en roll als onze geweldige keti’s!

Blauw, blauw, blauw,

we zijn er voor jou!

 

Marie van den Berghe
Naam: Marie van den Berghe

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Marie Van den berghe maar zeg maar Marieke. Ik ben 20 jaar en studeer voor kleuterleerkracht. Dit is mijn derde jaar als leiding en ik heb er enorm veel zin in! We gaan er alles aan doen om er een supertof chirojaar van te maken! Groetjes en tot zondag!
Saartje Vanderwaeren
Naam: Saartje Vanderwaeren

Over mijzelf: Heyooo! Ik ben Saartje Vanderwaeren, 19 jaar en studeer Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie in Leuven. Ik ben nu voor het 2de jaar leidster bij Chiro Tongerlo. Ook dit jaar zit ik weer vol energie om er een mega tof chirojaar van te maken samen met mijn super coole leden en medeleiding! Tot zondag!
Lenne Helsen
Naam: Lenne Helsen

Over mijzelf: Hallo, ik ben Lenne en ik zit in mijn 2de jaar kine. Ik kijk superhard uit naar het nieuwe chirojaar met de Rakwi's en ik ben er klaar voor om er een megasuperdupercool jaar van te maken!
Jasper Wynants
Naam: Jasper Wynants

Over mijzelf: Hey ik ben Jasper, 18 jaar oud uit Tongerlo. Ik studeer ingenieurswetenschappen in Leuven. Ik ben voor het 2de jaar leiding en we gaan er een supertof jaar van maken!!!
Thys Verlinden
Naam: Thys Verlinden

Over mijzelf: Ik ben Thys Verlinden, 18 jaar, ik studeer leerkracht lager onderwijs in Antwerpen. Naast chiro speel ik ook voetbal bij Tongerlo. Ik ben er zeker van dat we er weer een topjaar van gaan maken!