Keti’s

Keti’s

keti

Bo de Bever is even rock en roll als onze geweldige keti’s!

Blauw, blauw, blauw,

we zijn er voor jou!

Marie van den Berghe
Naam: Marie van den Berghe

Over mijzelf: Hallo! Ik ben Marie van den Berghe, maar zeg maar Marieke. Ik ben 21 jaar en kleuterleerkracht van opleiding, dit jaar volg ik nog een Banaba Buitengewoon onderwijs. Samen met de Keti’s en mijn medeleiding maken we er een top Chirojaar van!! Groetjes en tot zondag 💙
Amber Bens
Naam: Amber Bens

Over mijzelf: HEY! Ik ben Amber. Ik woon in Tongerlo en studeer Biomedische wetenschappen in Leuven. Dit is mijn vierde jaar als leiding. Ik heb alvast super veel zin in het aankomende jaar en ga er samen met mijn medeleiding een fantastisch jaar van maken! Kusjes en tot zondag 😘😄
Floor Melis
Naam: Floor Melis

Over mijzelf: Hey ik ben Floor! Ik woon in Tongerlo en studeer ingenieur-architectuur in Leuven. Voor mijn vierde jaar als leiding heb ik heel veel zin om er samen met de Keti's en mijn zalige medeleiding een fantastisch jaar vol Chiro van te maken!
Jasper Wynants
Naam: Jasper Wynants

Over mijzelf: Hey ik ben Jasper, 20 jaar en ik studeer ingenieurswetenschappen in Leuven. Ik ben nu voor het vierde jaar leiding en we gaan er met de keti’s een zot jaar van maken!!!
Wouter Menten
Naam: Wouter Menten

Over mijzelf: Hallo,  ik ben Wouter en ben 18 jaar. Ik studeer IT-Factory in Geel en ik ben in mijn eerste jaar als leiding van de Tito's. Het gaat hoe dan ook een geweldig jaar worden!