Bengels

Sloepi’s >

Bengels

De jongste groep van onze hele Chiro, boordevol energie en altijd klaar om vrolijk mee spelletjes te spelen. Elke zondag opnieuw..

De Bengels amuseren zich rot en zien elke week uit naar een nieuw super cool spel!

Wit, wit, wit,
wij zijn altijd fit!

De volgende leiding zetten elke zondag hun beste beentje voor om ervoor te zorgen dat de Bengels hun energie kwijt kunnen met allerlei leuke activiteiten:

Bengelleiding

Bernice Verhulst
Hallo! Ik ben Bernice en ik ben 22 jaar. Ik studeer verpleegkunde in Lier. Dit is mijn 4de jaar als leiding en zie er enorm naar uit! Samen met Pieter en Noot gaan wij er een Aspi-fantastisch jaar van maken! 🧡 Tot zondag!
Linsey Vandesande
Hallo! Ik ben Linsey Vandesande en ik ben 22 jaar. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik kijk er enorm naar uit om er een super Chirojaar van te maken samen met de Tito's en medeleiding. Momenteel zit ik op kot in Leuven en studeer ik een Verkort traject Secundair onderwijs! Veel groetjes en tot zondag!
Ik ben Guillaume, 18 jaar oud en ik studeer Elektromechanica in Geel. Ik begin dit jaar aan mijn eerste jaar als leiding, en heb er veel zin om van dit jaar een super jaar te maken met de Bengels!
Hallo, ik ben Marie! Ik ben 19 jaar oud en studeer interieurarchitectuur aan de UAntwerpen. Dit is mijn 2e jaar als leiding en ook dit jaar zet ik mij graag in om samen met mijn medeleiding en Bengels er een top jaar van te maken! Tot zondag. 😉
Hallo, ik ben Toon Draulans. Ik ben 18 jaar studeer energietechnologie in Thomas more in Geel. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik ga mij voor de volle 100 procent inzetten om van zit jaar een geweldig jaar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.