Bengels

Sloepi’s >

Bengels

De jongste groep van onze hele Chiro, boordevol energie en altijd klaar om vrolijk mee spelletjes te spelen. Elke zondag opnieuw..

De Bengels amuseren zich rot en zien elke week uit naar een nieuw super cool spel!

Wit, wit, wit,
wij zijn altijd fit!

De volgende leiding zetten elke zondag hun beste beentje voor om ervoor te zorgen dat de Bengels hun energie kwijt kunnen met allerlei leuke activiteiten:

Bengelleiding

Bernice Verhulst
Hallo! Ik ben Bernice en ik ben 23 jaar. Ik studeer verpleegkunde in Lier. Dit is mijn 5de jaar als leiding en zie er weer enorm naar uit! Samen met mijn medeleiding gaan wij er een fantastisch jaar van maken!
Tot zondag!
Linsey Vandesande
Hallo! Ik ben Linsey en ik ben 23 jaar! Ik ben aan het werk in het buitengewoon onderwijs. Het is mijn 3de jaar als leiding en samen met mijn medeleiding ben ik klaar om er een fantastisch jaar van te maken! Tot zondag!
Hallo,
Ik ben Guillaume Peeters, 19 jaar oud. 2de jaar leiding van de Bengels. Ik studeer de richting professionele bachelor elektromechanica in Geel. Ik heb er kei veel zin in om er een super tof jaar van te maken! Tot zondag!
Hallo, ik ben Marie! Ik ben 19 jaar oud en studeer interieurarchitectuur aan de UAntwerpen. Dit is mijn 2e jaar als leiding en ook dit jaar zet ik mij graag in om samen met mijn medeleiding en Bengels er een top jaar van te maken! Tot zondag. 😉
Hallo, ik ben Toon Draulans. Ik ben 18 jaar studeer energietechnologie in Thomas more in Geel. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik ga mij voor de volle 100 procent inzetten om van zit jaar een geweldig jaar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.