Bengels

Sloepi’s >

Bengels

De jongste groep van onze hele Chiro, boordevol energie en altijd klaar om vrolijk mee spelletjes te spelen. Elke zondag opnieuw..

De Bengels amuseren zich rot en zien elke week uit naar een nieuw super cool spel!

Wit, wit, wit,
wij zijn altijd fit!

De volgende leiding zetten elke zondag hun beste beentje voor om ervoor te zorgen dat de Bengels hun energie kwijt kunnen met allerlei leuke activiteiten:

Bengelleiding

Enola Briers
HeyHalloo! Mijn naam is Enola en ben 20 jaar. Ik studeer Podologie in Gent. Ik begin nu aan mijn 4de jaar leiding. Mijn mede-Bengel leiding en ik zullen er voor zorgen dat elke zondag leuk en onvergetelijk wordt. Tot zondag!
Stien Wynants
Hallo, ik ben Stien Wynants. Ik ben 21 jaar en ben bijna afgestudeerd als vroedvrouw. Dit jaar ga ik nog Pediatrie en neonatologie bijstuderen in Leuven. Dit is mijn vierde jaar als leiding en samen met mijn medeleiding gaat dit een super tof jaar worden bij de Bengels.
Britt Ceuppens
Hoi hoi, ik ben Britt en ben 19 jaar. Ik studeer Toegepaste psychologie in Antwerpen. Vanaf de Sloepi's zat ik al bij de Chiro en nog steeds krijg ik er maar niet genoeg van. Dit is mijn 2e jaar als leiding en heb er weer enorm veel zin in. Ik ben er zeker van dat dit een geweldig jaar gaat worden met mijn medeleiding en de bengels 😉 Groetjes en tot zondag!
Karel Menten
Hallo!! Ik ben Karel Menten. Ik ben 18 jaar oud en studeer Industrieel Ingenieur aan de UHasselt in Diepenbeek. Ik zit al van de Sloepi's bij de Chiro. Daarom kijk ik dus super hard uit naar mijn eerste jaar met de Bengels. En ik ga ervoor zorgen dat ze een even leuke tijd hebben als ik vroeger heb gehad!!!
Nalani Verhaert
Heey ik ben Nalani en ben 18 jaar. Ik woon in Voortkapel en studeer Interieurarchitectuur aan de universiteit van Antwerpen. Na eerst twee jaar Aspi te zijn is dit mijn eerste jaar leiding, ik ben leider van de Bengeltjes. Ik heb er al kei veel zin in dus laten we er een onvergetelijk Chirojaar van maken!
Ik ben Guillaume, 18 jaar oud en ik studeer Elektromechanica in Geel. Ik begin dit jaar aan mijn eerste jaar als leiding, en heb er veel zin om van dit jaar een super jaar te maken met de Bengels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.