Aspi’s

Aspi’s

aspi

Freek de Egel: verrassend energiek, net zoals onze Aspi’s dit jaar..

Oranje, oranje, oranje,

onze leuze is ‘dat kan je’!

 

Lene Bens
Naam: Lene Bens

Over mijzelf: Hallo, ik ben Lene en dit is mijn 5e jaar leiding bij chiro Tongerlo. Ik werd deze zomer op kamp 21 jaar en ik studeer bio-ingenieurswetenschappen: cel-en gentechnologie in Leuven. Samen met de aspi's en mijn medeleiding maken we er weer een top chirojaar van. Tot zondag!
Alexander Thevissen
Naam: Alexander Thevissen

Over mijzelf: Heeej iedereen. Ik ben Alexander en ik start met trots en veel zin mijn 2de jaar als leiding van de Aspi's. Ik kijk er enorm naar uit om met deze groep en mijn medeleiding Jip en Lene er een super fantastisch uitbundig jaar van te maken. Ik studeer communicatie management in Antwerpen. Wij gaan ons best doen om er een onvergetelijk jaar van te maken!!! 🧡
Jip Caers
Naam: Jip Caers

Over mijzelf: Hallooooowkes! Ik ben Jip en ik zit ondertussen al 15 jaar op de chiro, 5 daarvan als leiding. Dit jaar ben ik leiding van onze helden in spé : de ASPI'S en ik heb er MEGA VEEL ZIN IN! Samen met mijn super toffe medeleiding Lene & Alexander gaan we er een bangelijk jaar van maken! Daarnaast zit ik ook bij Gewest Kwarekken waar we Chiro's nog meer ondersteunen en entertainen. Ik ga voor het vierde jaar op kot in Leuven om daar te studeren voor revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Ondertussen ben ik al 21 jaar en ben ik aan mijn thesis begonnen. Tot zondag! PS : 0474 20 92 12 voor moest er toch een probleempje zijn.