Leiding

Janthe
Heyheyhey! Ik ben Janthe, 23 jaar, werkend en als je 't mij vraagt: CHIRO TONGEL! Ik heb al heel veel zin in het sloepi-jaar! Tot zondag!
Saartje Van der Waeren
Hallootjesss! Ik ben Saartje Vanderwaeren en ben 18 jaar oud. Sinds dit jaar studeer ik farmaceutische wetenschappen. Het is ook mijn eerste jaar als Chiroleiding en ik kijk er dan ook enorm hard naar uit! Samen met de Sloepi's maken we er een super tof Chirojaar van! Tot zondag!
Maureen Nagawa
Hallo, Ik ben Maureen Nagawa en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Tongerlo en ga naar school in Geel waar ik een algemeen 7de jaar volg. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik hoop dat het een heel tof jaar word! Groetjes en tot zondag!🙂
Jasper Wynants
Hallo, ik ben Jasper Wynants. Ik ben 17 jaar oud en ben voor het eerste jaar leiding. Ik studeer ingenieurswetenschappen aan de KULeuven en ik hoop er een tof jaar van te maken met de speelclub!!!
Floor Melis
Hey, ik ben Floor Melis. Ik ben 18 jaar, woon in Tongerlo en studeer ingenieurswetenschappen architectuur in Leuven. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ben ontzettend blij dat ik er samen met de speelclub een fantastisch jaar van mag maken!
Thys Verlinden
Hallo, Ik ben Thys Verlinden, ik ben 17 jaar. Ik woon in Tongerlo en ga naar school in Westerlo, waar ik sociaal technische wetenschappen volg. Dit is mijn eerste jaar als leiding, en ik ben er zeker van dat het een topjaar gaat worden! Groetjes en tot zondag!! 😋
Jan Willem Thevissen
Hallo beste leden en ouders, ik ben Jan Willem Thevissen en ben 19 jaar oud. Ik studeer bedrijfswetenschappen in Turnhout en zit in mijn laatste jaar humaniora. Dit is men eerste jaar als leiding en ben heel blij dat er dit jaar een groen koordje rond mijn nek hangt. Samen met Marieke, Stien, Thys en Amber maken we er TOPjaar van !! Tot zondag 😁
Stien Wynants
Hallo, ik ben Stien Wynants. Ik ben 19 jaar en studeer vroedkunde in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding. En samen met Marieke, Thys, Amber, Jan-Willem en de rakwi's gaat dit een super tof jaar worden.
Lenne Helsen
Hallo, ik ben Lenne Helsen en ik ben 18 jaar. Ik studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Uhasselt. Dit is mijn eerste jaar leiding en ik heb er ongelooflijk veel zin in om samen met de tito's en mijn geweldige medeleiding er een supercool jaar van te maken! xoxo
Jan Caers
Ci cia ciao, Ik ben Jan, 17 jaar en al sinds het begin bij Chiro Tongel! Dit is mijn eerste jaar leiding en daar gaan we een spetterend jaar van maken! Ik ga dit jaar voor het eerst op kot in Leuven en studeer daar Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen. Tot zondag!
Alexander Thevissen
Hoi hoi, ik ben Alexander en dit is mijn eerste jaar als leiding! Toch mag ik samen met Enola, Jip en Hugo er al een fantastisch jaar voor de keti's van maken! :p
Amber Bens
Hey! Ik ben Amber Bens. Ik woon in Tongerlo en begin dit jaar aan mijn eerste jaar biomedische wetenschappen in Leuven. Dit is ook mijn eerste jaar als leiding en samen met Marieke, Thys, Jan Willem en Stien ga ik er een fantastisch jaar van maken met de rawkwi's ! Kusjes en tot zondag 😀
Lene Bens
Hallo, ik ben Lene Bens en dit is het 4e jaar dat ik leiding ben bij chiro Tongerlo. Ik ben 20 jaar en studeer bio-ingenieurswetenschappen in Leuven. Samen met mijn medeleiding en de speelclubbers gaan we er een super tof jaar van maken. Tot zondag!
Lena Cools
Hallo, ik ben Lena Cools en studeer criminologische wetenschappen in Leuven. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik kijk er erg naar uit om er een super zot jaar van te maken samen met de speelclub.
Jef Van den Berghe
Hallo, ik ben Jef Van den berghe Ik woon in Voortkapel, ben 19 jaar en ben net beginnen werken als dakwerker. Ik ben leider van de tito's, dit is mijn tweede jaar als leiding. Het wordt een mega zot, super, tof jaar!
Jip Caers
Hallooooowkes! Ik ben Jip en ik zit ondertussen al 14 jaar op de chiro, 4 daarvan als leiding. Het is de eerste keer dat ik een oudere groep heb, namelijk de fantastische KETI'S! Daarnaast ben ik ook groepsleiding. Ik ben er zeker van dat dit een ongelofelijk tof jaar gaat worden met mijn super coole medeleiding : Enola, Hugo en Alexander. Ik ga voor het derde jaar op kot in Leuven om daar te studeren voor revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Binnen een paar maanden mag ik 20 kaarsjes uitblazen en hopelijk ook mijn rijbewijs halen! Tot zondag! PS : 0474 20 92 12 voor moest er toch een probleempje zijn.
Hugo Wouters
Naam: Hugo Wouters E-mailadres: hugowouters@hotmail.be

Hey Fa! Ik ben Hugo, ik ben 20 jaar en ik woon in Tongerlo. Als Sloepi kwam ik al bij de Chiro en ondertussen ben ik al aan mijn vierde jaar als leider toe. Dit jaar zit ik jammer genoeg van oktober tot maart in het buitenland om er te studeren dus ben ik er maar een half jaar. Maar niet getreurd, de andere helft van het jaar zal ik samen met mijn medeleiding en Keti’s het supershow maken! Mocht er een probleem zijn of mocht u nog een vraag hebben, dan kunt u mij bereiken op het nummer 0470/37. 78. 13

 
Nand Vermeulen
Ik ben Nand Vermeulen, 2de jaars leiding van de sloepi's. Ik ben super gemotiveerd om er een kei leuk chirojaar van te maken samen met mijn super leuke medeleiding! Momenteel zit ik op kot in Leuven waar ik chemie studeer. Ik ben supporter van KVC westerlo.
Heehallo! Ik ben Enola en dit is mijn 2de jaar leiding en deze keer van de aller showste keti's! Ik ben ook een 2de jaars student in Gent waar ik podologie studeer. Ik heb er ongelofelijk veel zin in en ga samen met mijn medeleiding elke zondag er een super showe namiddag van maken. Mocht er iets zijn je kant mij altijd bereiken op het nummer 0468100210
Marie van den Berghe
Hallo! Ik ben Marie Van den berghe maar zeg maar Marieke, ik ben 19 jaar en studeer voor kleuterjuf in Vorselaar. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik heb er enorm veel zin in! We gaan er alles aan doen om er een supertof chirojaar van te maken! Groetjes en tot zondag!
Jana Melis
Hallo! Ik ben Jana Melis, 20 jaar, en begin aan mijn vierde jaar als leiding, deze keer bij de super toffe Tito's. Ik zit in mijn laatste jaar Toegepaste Psychologie in Antwerpen. Als er vragen zijn kunnen jullie mij altijd contacteren via melisjana@yahoo.com. Veel chirogroetjes en tot zondag!!
Glen
Hallo, Ik ben Glen Michiels, ik ben 23 jaar. Dit is mijn 6e jaar als leiding en ik ben nu leiding van de super coole Sloepi's Een grote met groep met veel plezier waarmee ik samen met men 3 top medeleidster Janthe, Saartje en Maureen en medeleider Nand elke week super toffe dingen mee ga doen! Ik ga enorm mijn best doen om er het beste van te maken, samen met alle leiding! Als ik niet met de Chiro bezig ben studeer Orthopedagogie in Antwerpen, werk ik of ik doe andere leuke dingen! Voor het 2e jaar op rij ben ik ook actief in het gewest van onze Chiro, gewest Kwarekken. Indien u vragen hebt over de Sloepi's of heeft u als ouder van een Sloepi een vraag, dan kan u zichzelf wenden tot mij, mijn medeleidsters of medeleider. Voor andere algemene vragen over de Chiro kan u mij ook steeds bereiken op het nummer 0495/86.45.82 Indien ik niet direct opneem, bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Vriendelijke (Chiro-)groeten, Glen Michiels
Bernice Verhulst
Hallo iedereen, ik ben Bernice Verhulst en ik ben 20 jaar. Ik woon in Tongerlo en ik studeer Verpleegkunde in Lier. Ik begin nu aan mijn 2de jaar als leiding van de tito's! Ik zal er alles aan doen om van elke zondag een super toffe chirodag te maken! Tot zondag!
Lore van den Eynde
Hallo, ik ben Lore Van den Eynde en ik ben 19 jaar. Ik woon in Tongerlo en studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in Leuven. Dit is mijn vierde jaar als leiding en samen met de speelclub en mijn superleuke medeleiding ga ik er een geweldig jaar van maken!
Pieter-Jan M
Over mezelf: Hallo, ik ben Pieter-Jan Michiels aka Piet. Dit is momenteel al mijn vijfde jaar als leiding. Ook studeer al vier jaar handelsingenieur in Leuven. Ik hoop er een heel leuk jaar van te maken samen met mijn medeleiding!!
Marie thevissen
Hey lieve ouders en leuke leden, ik ben Marie en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer psychologie in Gent en ik zit in het derde jaar. Dit is mijn vierde jaar als leiding en samen met mijn 2 lieftallige medeleiding gaan we er een top jaar van maken! Tot zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *