Leiding

Bernice Verhulst
Hallo! Ik ben Bernice en ik ben 22 jaar. Ik studeer verpleegkunde in Lier. Dit is mijn 4de jaar als leiding en zie er enorm naar uit! Samen met Pieter en Noot gaan wij er een Aspi-fantastisch jaar van maken! 🧡 Tot zondag!
Marie van den Berghe
Hallo! Ik ben Marie van den Berghe, maar zeg maar Marieke. Ik ben 21 jaar en kleuterleerkracht van opleiding, dit jaar volg ik nog een Banaba Buitengewoon onderwijs. Samen met de Keti’s en mijn medeleiding maken we er een top Chirojaar van!! Groetjes en tot zondag 💙
Enola Briers
HeyHalloo! Mijn naam is Enola en ben 20 jaar. Ik studeer Podologie in Gent. Ik begin nu aan mijn 4de jaar leiding. Mijn mede-Bengel leiding en ik zullen er voor zorgen dat elke zondag leuk en onvergetelijk wordt. Tot zondag!
Nand Vermeulen
Hallo ik ben Nand Vermeulen, 20 jaar en dit is mijn 4e jaar als leiding. Ik studeer Chemie in Leuven en zit daar op kot. Ik ga samen met mijn medeleiding de Sloepi’s een super jaar bezorgen!
Stien Wynants
Hallo, ik ben Stien Wynants. Ik ben 21 jaar en ben bijna afgestudeerd als vroedvrouw. Dit jaar ga ik nog Pediatrie en neonatologie bijstuderen in Leuven. Dit is mijn vierde jaar als leiding en samen met mijn medeleiding gaat dit een super tof jaar worden bij de Bengels.
Lena Cools
Hallo! Ik ben Lena Cools, 20 jaar en begin aan mijn derde bachelor Criminologische Wetenschappen. Dit is mijn derde jaar als leiding. En ik hoop samen met mijn medeleiding de Sloepi’s een fantastisch jaar te bezorgen!! 💜
Saartje Vanderwaeren
Heyooo! Ik ben Saartje en ik ben 20 jaar oud. Door de week verblijf ik in Leuven waar ik Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie studeer. In het weekend zet ik me volledig in voor onze Chiro! Ik ben nu voor het 3de jaar leidster bij Chiro Tongerlo en ook dit jaar zit ik weer vol energie om er een mega tof Chirojaar van te maken! Samen met samen met de super coole Keti's en mijn medeleiding Marieke, Lenne, Jasper en Thys maken we dit waar! Ik zal er zondag zijn, jij ook? 💙
Maureen Nagawa
Hallo allemaal! Ik ben Maureen, ik ben 19 jaar oud. Ik studeer in Leuven. Ik hoop er een heel tof Chirojaar van te kunnen maken!
Floor Melis
Hey, ik ben Floor Melis. Ik ben 20 jaar en studeer Ingenieurswetenschappen Architectuur in Leuven. Dit is mijn derde jaar als leiding en ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn medeleiding de Speelclub een fantastisch jaar te bezorgen!
Jasper Wynants
Hey ik ben Jasper, 19 jaar oud en ik studeer ingenieurswetenschappen in Leuven. Ik ben nu voor het 3de jaar leiding en we gaan er met de Keti's een zot jaar van maken!!!
Thys Verlinden
Ik ben Thysje Verlinden, 19 jaar oud en werk als dakwerker. Ik begin dit jaar aan mijn 3de jaar leiding en heb superveel zin om er dit jaar met de Keti's een topjaar van te maken! Groetjes Thysje
Alexander Thevissen
Hallo daar!! Ik ben Alexander Thevissen. Ik ben 20 jaar oud en volg sport en cultuurmanagement in Turnhout. Dit wordt mijn 3de jaar als leider en ik heb het geluk om bij de Rakwi’s te mogen staan. Mijn medeleiding en ik gaan er alles aan doen om er een bangelijk jaar van te maken!! Ik kijk er alvast naar uit!
Amber Bens
HEY! Ik ben Amber. Ik woon in Tongerlo en studeer Biomedische wetenschappen in Leuven. Dit is mijn derde jaar als leiding. Ik heb alvast super veel zin in het aankomende jaar en ga er samen met mijn medeleiding een fantastisch jaar van maken! Kusjes en tot zondag 😘😄
Jan Caers
Hoi hoi, Ik ben Jan Caers, 19 jaar oud en al sinds mijn 1e jaar sloepi bij Chiro Tongel! Ik volg Sport- en Cultuurmanagement in Turnhout. Dit is mijn derde jaar leiding en da gaat iedereen geweten hebben! Tot zondag kids 😉
Lenne Helsen
Hoi hoi, ik ben Lenne en ik ben 20 jaar. Ik studeer Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in Diepenbeek. Mijn derde jaar leiding start ik als Ketileiding en Ik ben er zeker van dat wij er een supertof jaar van gaan maken. Als je nog vragen zou hebben of mij zou willen bereiken kan dat via dit nummer: 0491 29 63 79. Dikke kusjes en ik zie jullie zondag xx
Arnaud Grielens
Hallo, mijn naam is Arnaud! Ik ben leiding van de Aspi's, wat een pret!
Linsey Vandesande
Hallo! Ik ben Linsey Vandesande en ik ben 22 jaar. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik kijk er enorm naar uit om er een super Chirojaar van te maken samen met de Tito's en medeleiding. Momenteel zit ik op kot in Leuven en studeer ik een Verkort traject Secundair onderwijs! Veel groetjes en tot zondag!
Britt Ceuppens
Hoi hoi, ik ben Britt en ben 19 jaar. Ik studeer Toegepaste psychologie in Antwerpen. Vanaf de Sloepi's zat ik al bij de Chiro en nog steeds krijg ik er maar niet genoeg van. Dit is mijn 2e jaar als leiding en heb er weer enorm veel zin in. Ik ben er zeker van dat dit een geweldig jaar gaat worden met mijn medeleiding en de bengels 😉 Groetjes en tot zondag!
Janne Maes
Hallo hallo, ik ben Janne en ik ben 19 jaar. Ik studeer voor leerkracht Lager Onderwijs. Dit is mijn 2de jaar als leiding. Samen met de Rakwi's en top medeleiding wordt het een mega tof jaar. Ik heb er weer super veel zin in! Tot dan!
Pieter Backx
Hallo, ik ben Pieter Backx. Ik zit nu in mijn eerste jaar Energietechnologie in Geel. Dit is mijn 2de jaar als leiding, van de Aspi's weliswaar. Met Noot en Bernice gaat het zalig worden!
Hallo! Ik ben Tuur Cools en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer vanaf dit jaar Geschiedenis in Leuven. Na 12 jaar lid te zijn geweest bij deze Chiro is het vanaf dit jaar mijn beurt om onze leden een zalig Chirojaar vol met leuke spelletjes en zotte avonturen te bezorgen. Ik kijk hier super hard naar uit en mijn medeleiding en ik gaan dan ook ons uiterste best doen om er dit jaar samen met onze Tito’s iets moois van te maken! ❤️
Hallo! Ik ben Charlotte en ben 18 jaar. Ik studeer ingenieurswetenschappen in Leuven. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik ben enthousiast dat ik mijn leidingscarrière met de Rakwi's kan inzetten. Laten we er een tof Chirojaar van maken!
Nalani Verhaert
Heey ik ben Nalani en ben 18 jaar. Ik woon in Voortkapel en studeer Interieurarchitectuur aan de universiteit van Antwerpen. Na eerst twee jaar Aspi te zijn is dit mijn eerste jaar leiding, ik ben leider van de Bengeltjes. Ik heb er al kei veel zin in dus laten we er een onvergetelijk Chirojaar van maken!
Evert Heylen
Hallo! Ik ben Evert, 18 jaar. Ik zit al van kleins af aan bij de Chiro, ik ben gestart bij de Sloepi's en dat is ook waar ik nu mijn eerste jaar leiding van zal zijn. Ik studeer verder in Aarschot in de richting Stuur- en beveiligingstechnieken. Ik kijk alvast uit naar een fantastisch Chirojaar!
Adriaan Heylen
Hallo! Ik ben Adriaan Heylen, 18 jaar oud. Ik studeer nu mijn eerste jaar Elektromechanische systemen in Geel. Ik zit al vanaf de Sloepi's bij de Chiro. En begin nu aan mijn eerste jaar leiding. Ik ben er zeker van dat we dit jaar heel veel plezier gaan beleven.
Halloo! Ik ben Marie Desaever en ik ben 18 jaar. Ik ga op kot in Antwerpen om daar interieur architectuur te studeren. Dit is mijn eerste jaar als leiding en heb dan ook heel veel zin om er samen met de Rakwi’s en mijn medeleiding er een top jaar van te maken! Komt zeker inorde, groetjes. X
Alexander Van Neste
Hallo! Ik ben Alexander Van Neste en ik ben 17 jaar oud. Ik zit door de week op kot in Leuven en studeer daar revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Dit is mijn eerste jaar als leiding. Samen met de Rakwi's en mijn super toffe medeleiding gaan we er een onvergetelijk jaar van maken! Super veel zin in!
Rune Brouwers
Heyhey!! Ik ben Rune Brouwers en ik ben 18 jaar. Ik studeer Verpleegkunde in Hasselt. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er heel veel zin in om samen met de Tito’s en mijn medeleiding er een onvergetelijk jaar van te maken!! Tot zondag😄
Rune Dillen
Hallo! Ik ben Rune Dillen, ik ben 18 jaar oud. Ik studeer Toegepaste Architectuur in Mechelen en zit hier ook op kot. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik kijk er naar uit om samen met de Speelclub en mijn medeleiding een top jaar te beleven!
Floor van den Berghe
Hey hey, ik ben Floor van den Berghe en ik ben 18 jaar. Ik studeer Orthopedagogie in Antwerpen waar ik ook op kot zit. Ik zit al vanaf de Sloepi's bij de Chiro en dit is dus mijn eerste jaar als leiding. Ik wil er daarom ook elke week een fantastische zondag van maken samen met de Speelclub en mijn medeleiding.
Fien van den Berghe
Ik ben Fien (Tito leiding) en ben 18 jaar oud. Ik studeer lichamelijke opvoeding in Turnhout en start als eerstejaars. Ik zit zelf al vanaf de Sloepi's bij Chiro Tongerlo. En begin nu aan mijn eerste jaar als leiding. We gaan er samen een super leuk jaar van maken!
Rémi Helsen
Hallo allemaal, ik ben Rémi en ik ben 18 jaar. Ik zit op kot in Diepenbeek en ik studeer Orthopedagogie. Ik ben voor de 1ste keer leidster en dit van de Sloepi's. Ik kijk heel hard uit naar dit jaar samen met mijn Sloepi'tjes en mijn medeleiding! 💜
Hendrik Van Kerckhoven
Hallo! Ik ben Hendrik Van Kerckhoven en ben 18 jaar oud! Ik studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Zit daar door de week ook op kot en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik heb er enorm veel zin in om samen met de Tito’s en mijn medeleiding een geweldig Chirojaar ervan te maken!
Hedda Van Braeckel
Hoi hoi! Ik ben Hedda Van Braeckel en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KU Leuven en zit daar door de week ook op kot. Ik heb super veel zin in dit jaar als Speelclubleiding! Tot zondag!
Karel Menten
Hallo!! Ik ben Karel Menten. Ik ben 18 jaar oud en studeer Industrieel Ingenieur aan de UHasselt in Diepenbeek. Ik zit al van de Sloepi's bij de Chiro. Daarom kijk ik dus super hard uit naar mijn eerste jaar met de Bengels. En ik ga ervoor zorgen dat ze een even leuke tijd hebben als ik vroeger heb gehad!!!
Wouter Menten
Hallo,  ik ben Wouter en ben 18 jaar. Ik studeer IT-Factory in Geel en ik ben in mijn eerste jaar als leiding van de Tito's. Het gaat hoe dan ook een geweldig jaar worden!
Linde Ceuppens
Hallo, ik ben Linde en ben 17 jaar. Ik studeer TEW in Leuven en in mijn eerste jaar als leiding heb ik het geluk om dat van de Sloepi’s te mogen zijn! Het wordt zeker en vast een prachtig jaar!
Ik ben Guillaume, 18 jaar oud en ik studeer Elektromechanica in Geel. Ik begin dit jaar aan mijn eerste jaar als leiding, en heb er veel zin om van dit jaar een super jaar te maken met de Bengels!
Joost Verlinden
Hallo!!! Ik ben Joost Verlinden, ik ben 18 jaar en zit nog in het middelbaar. Na 12 jaar lid te zijn is dit mijn eerste jaar als leiding. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn groep de Speelclub en mijn medeleiding er en fantastisch tof jaar van te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.