Leiding

Lene Bens
Hallo, ik ben Lene en dit is mijn 5e jaar leiding bij chiro Tongerlo. Ik werd deze zomer op kamp 21 jaar en ik studeer bio-ingenieurswetenschappen: cel-en gentechnologie in Leuven. Samen met de aspi's en mijn medeleiding maken we er weer een top chirojaar van. Tot zondag!
Jip Caers
Hallooooowkes! Ik ben Jip en ik zit ondertussen al 15 jaar op de chiro, 5 daarvan als leiding. Dit jaar ben ik leiding van onze helden in spé : de ASPI'S en ik heb er MEGA VEEL ZIN IN! Samen met mijn super toffe medeleiding Lene & Alexander gaan we er een bangelijk jaar van maken! Daarnaast zit ik ook bij Gewest Kwarekken waar we Chiro's nog meer ondersteunen en entertainen. Ik ga voor het vierde jaar op kot in Leuven om daar te studeren voor revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Ondertussen ben ik al 21 jaar en ben ik aan mijn thesis begonnen. Tot zondag! PS : 0474 20 92 12 voor moest er toch een probleempje zijn.
Jef Van den Berghe
Hallo, ik ben Jef van den Berghe. Ik ben 21 jaar en werk al 2 jaar als dakwerker. Dit jaar heb ik de keti's! Het wordt super tof!!!
Hugo Wouters
Hey Fa! Ik ben Hugo, ik ben 21 jaar en ik woon in Tongerlo. Als Sloepi kwam ik al bij de Chiro en ondertussen ben ik al aan mijn vijfde jaar als leider toe. Daarnaast studeer ik al vier jaar Afrikanistiek in het verre Gent. Samen met mijn medeleiding en Speelclub zullen we er een supertof jaar van maken! Mocht er een probleem zijn of mocht u nog een vraag hebben, dan kunt u mij bereiken op het nummer 0470/37 78 13.
Jana Melis
Hallo Hallo! Ik ben Jana, 21 jaar, en studeer Geestelijke Gezondheidszorg in Leuven. Ondertussen begin ik aan mijn vijfde jaar als leiding. Dit jaar sta ik bij de kleine maar stoere sloepi's samen met Marie, Linsey, Stien, Arnaud en Thys. Ik heb er enorm veel zin in om er een topjaar van te maken!!! Indien er vragen zijn kunnen jullie mij steeds contacteren op 0495/80 00 40.
Marie thevissen
Hey lieve ouders en leuke leden, ik ben Marie en ben 21 jaar oud. Ik studeer psychologie in Gent en start dit jaar mijne 1e master. Ik ben zelf 4 jaar lid geweest en dit is mijn 5e jaar als leiding. Samen met deze geweldige leidingsploeg gaan we er een top jaar van maken, tot zondag! PS Moest je met vragen zitten of er is ergens een probleemje dan kan je me altijd bereiken op het nummer 0479 01 55 14.
Bernice Verhulst
Hallooo! Ik ben Bernice en dit is mijn 3de jaar als leiding! Ik ben 21 jaar en ik zit in mijn 2de jaar verpleegkunde in Lier. Dit jaar is BLAUW de kleur voor mij, Maureen, Jan en Jef en wij gaan er samen een keti-fantastisch jaar maken! Chirogroetjes en tot zondag!
Marie van den Berghe
Hallo! Ik ben Marie Van den berghe maar zeg maar Marieke. Ik ben 20 jaar en studeer voor kleuterleerkracht. Dit is mijn derde jaar als leiding en ik heb er enorm veel zin in! We gaan er alles aan doen om er een supertof chirojaar van te maken! Groetjes en tot zondag!
Enola Briers
Heyhey! Ik ben Enola en ik ben 20 jaar. Ik studeer in Gent voor podoloog. Dit is mijn 3de jaar als leiding en dit jaar bij de leuke speelclub. Met mijn medeleiding ga ik er een super jaar van maken. Tot zondag!
Nand Vermeulen
Ik ben Nand Vermeulen, 3de jaars leiding van de tito’s. Ik ben super gemotiveerd om er een onvergetelijk jaar van te maken met onze tito’s! Momenteel zit ik op kot in Leuven waar ik chemie studeer. Ik ben supporter van KVC Westerlo!
Stien Wynants
Hallo, ik ben Stien Wynants. Ik ben 20 jaar en studeer vroedkunde in Leuven. Dit is mijn derde jaar als leiding . En samen met Marie, Jana, Thys, Linsey en Arnaud gaat dit een super tof jaar worden.
Lena Cools
Hallo allemaal, ik ben Lena. Ik ben 19 jaar en studeer criminologische wetenschappen in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik kijk er naar uit om samen met mijn medeleiding de rakwi’s een top jaar te bezorgen. Tot zondag!
Saartje Vanderwaeren
Heyooo! Ik ben Saartje Vanderwaeren, 19 jaar en studeer Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie in Leuven. Ik ben nu voor het 2de jaar leidster bij Chiro Tongerlo. Ook dit jaar zit ik weer vol energie om er een mega tof chirojaar van te maken samen met mijn super coole leden en medeleiding! Tot zondag!
Maureen Nagawa
Hallo allemaal ik ben Maureen, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Tongerlo.  Ik studeer in Leuven. Ik hoop er een heel tof chirojaar van te kunnen maken!
Floor Melis
Hey, ik ben Floor Melis. Ik ben 19 jaar, woon in Tongerlo en studeer ingenieurswetenschappen architectuur in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding en kijk er enorm naar uit om er samen met de tito's een fantastisch jaar van te maken!
Jasper Wynants
Hey ik ben Jasper, 18 jaar oud uit Tongerlo. Ik studeer ingenieurswetenschappen in Leuven. Ik ben voor het 2de jaar leiding en we gaan er een supertof jaar van maken!!!
Thys Verlinden
Ik ben Thys Verlinden, 18 jaar, ik studeer leerkracht lager onderwijs in Antwerpen. Naast chiro speel ik ook voetbal bij Tongerlo. Ik ben er zeker van dat we er weer een topjaar van gaan maken!
Alexander Thevissen
Heeej iedereen. Ik ben Alexander en ik start met trots en veel zin mijn 2de jaar als leiding van de Aspi's. Ik kijk er enorm naar uit om met deze groep en mijn medeleiding Jip en Lene er een super fantastisch uitbundig jaar van te maken. Ik studeer communicatie management in Antwerpen. Wij gaan ons best doen om er een onvergetelijk jaar van te maken!!! 🧡
Amber Bens
HEY! Ik ben Amber. Ik woon in Tongerlo en studeer biomedische wetenschappen in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik heb alvast super veel zin in het aankomende jaar en ga er samen met mijn medeleiding een fantastisch jaar van de maken met de speelclub. Kusjes en tot zondag 😄
Jan Caers
Ci cia ciao, Ik ben Jan, 19 jaar en al sinds het begin bij Chiro Tongel! Dit is mijn tweede jaar leiding en daar gaan we een spetterend jaar van maken! Ik studeer in Leuven en volg daar Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen. Tot zondag!
Lenne Helsen
Hallo, ik ben Lenne en ik zit in mijn 2de jaar kine. Ik kijk superhard uit naar het nieuwe chirojaar met de Rakwi's en ik ben er klaar voor om er een megasuperdupercool jaar van te maken!
Linsey Vandesande
Hallo! Ik ben Linsey Vandesande en ik ben 21 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik kijk er enorm naar uit om er een super chirojaar van te maken samen met de sloepi’s en mijn medeleiding. Momenteel zit ik op kot in Leuven en ben ik bezig aan mijn Ba-na-Ba buitengewoon onderwijs! Veel groetjes en tot zondag!
Britt Ceuppens
Hallo! Ik ben Britt Ceuppens en ben 18jaar. Ik studeer Toegepaste psychologie in Antwerpen en dit is mijn 1e jaar als leiding. Samen met mijn mega zotte mede-leiding en lieve rakwi's wordt dit zeker een topjaar! Tot zondag xxx
Hallo hallo, ik ben Janne en ik ben 18 jaar. Ik studeer voor leerkracht Lager Onderwijs en mijn hobby is CHIRO Dit is mijn eerste jaar als leiding, spanneeeend. Ik heb al super veel zin in het jaar met de top tito's! Samen met mijn toffe medeleiding gaan we van elke zondag een fantastisch leuke dag maken. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *