Leiding

joppe hoes
Hallo ik ben joppe ik ben 17 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding en samen met mijn medeleiding en de tito’s gaan we een super tof jaar hebben.
Tijs Beuten
karin de vos
Halloo, mijn naam is Karin. Ik ben 18 jaar en ga Grafisch Ontwerp in Gent studeren. Als eerstejaars leiding heb ik heel veel zin in een nieuw chiro jaar samen met de speelclub 🙂
carsten verstappen
Hallo, ik ben Carsten. Ik ben 17 jaar en studeer bouw in geel. Dit is mijn 1ste jaar als leiding en ik heb er super veel zin in om samen met rakwi’s en medeleiding en onvergetelijk jaar van te maken!
Michiel Goos
Hallo ik ben Michiel ik ben 18jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding, ik doe een specialisatiejaar koeltechnieken in Herentals. Het gaat een mega show jaar worden met de speeclub!!
mila mertens
Hoi, ik ben Mila. Ik ben 18 jaar oud en zal dus dit jaar beginnen aan mijn eerste jaar leiding. Doorheen de week verblijf ik in Antwerpen, waar ik geschiedenis volg aan de UAntwerpen. In het weekend sta ik, samen met mijn medeleiding, klaar om dit jaar weer onvergetelijk te maken voor de speelclubbers!! 💛💛💛
Hallo, ik ben Boris. ik ben 19 jaar oud en studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik hoop er samen met mijn medeleiding en onvergetelijk jaar van te maken!
Toon Draulans
Hallo, ik ben Toon en ben 19 jaar. Ik studeer energietechnologie aan de thomas more. Dit is mijn 2de jaar als leiding en ga mijn uiterste best doen om het voor de sloepi’s elke week geweldig te maken. Tot zondag!
Lena Cools
Hoi hoi, ik ben Lena. Ik ben 22 jaar oud en studeer Overheidsmanagement en -beleid aan de KU Leuven. Het is mijn vijfde jaar als leiding en ik heb er super veel zin in om de Rakwi’s opnieuw een geweldig jaar te bezorgen! 💚
Jasper Wynants
Hey ik ben Jasper, 21 jaar en ik studeer ingenieurswetenschappen in Leuven. Ik ben nu voor het vijfde jaar leiding en we gaan er met de aspi’s een zot jaar van maken!!!
Thys Verlinden
Hallo ik ben Thys, 21 jaar en werk als dakwerker en studeer marketing en communicatiesupport. Ik begin nu aan mijn 5de jaar leiding en heb er superveel zin in om samen met mijn medeleiding en de sloepi’s er een topjaar van te maken!
Jan Caers
Hoi hoi, Ik ben Jan Caers, 21 jaar oud en al sinds mijn 1e jaar sloepi bij Chiro Tongel! Ik volg Sport- en Cultuurmanagement in mijn laatste jaar aan de Thomas More Hogeschool te Turnhout. Dit is mijn vijfde jaar leiding en dat gaat iedereen, en zeker de speelclub, geweten hebben! Tot zondag kids!
Britt Ceuppens
Hoi hoi! Ik ben Britt en ben 21 jaar. Ik heb dit jaar mijn bachelor Toegepaste psychologie afgerond en start nu met een nieuwe bachelor Logopedie & Audiologie. Dit is mijn vierde jaar als leidster bij Chiro Tongerlo en dit jaar sta ik bij de leukste groep, de keti’s. Ik kijk er enorm hard naar uit om samen met de keti’s en mijn medeleiding er een topjaar van te maken! Tot zondag 😉
josse caers
Ola, ik ben Josse, ik ben 18 en zit momenteel in mijn eerste jaar Fysica aan de KU Leuven. Dit is ook mijn eerste jaar als leiding en ik hoop samen met mijn medeleiding de rakwi's een supervet jaar te bezorgen!
Janne Maes
Hoi hoi, ik ben Janne. Ik ben 21 jaar en studeer voor leerkracht lager onderwijs. Dit is mijn vierde jaar als leiding. Samen met de keti's en mijn medeleiding wordt het een mega tof jaar. Ik heb er weer super veel zin in! Tot zondag 💙
Pieter Backx
Hallo, ik ben Pieter. Ik ben 20 jaar en dit is mijn 4de jaar als leiding. Ik studeer energietechnologie aan de Thomas more. Samen met mijn medeleiding ga ik de sloepi’s een top jaar bezorgen!!
Tuur Cools
Hallo, ik ben Tuur. Ik ben 20 jaar oud en begin nu aan mijn derde jaar geschiedenis in Leuven. In mijn derde jaar als leiding kijk ik er naar uit om samen met de aspi's en mijn medeleiding er een topjaar van te maken!!
Charlotte Dierckx
Hallo, ik ben Charlotte! Ik ben 20 jaar en studeer voor leerkracht wiskunde-fysica in Leuven. Dit is mijn derde jaar als leiding. Ik kijk er naar uit om de kleinste van de hoop warm te maken voor chiro! We gaan er samen een plezant jaar van maken!
Nalani Verhaert
Ik ben Nalani en ik ben 19 jaar. Ik studeer interieurarchitectuur in Antwerpen. Dit is mijn tweede jaar leiding en dit jaar ben ik leiding van de Rakwi’s. Ik hoop dat het opnieuw een topjaar wordt en ik heb er alvast super veel zin in !
joren boeckx
Hallo, ik ben Joren. Ik ben 18 jaar en studeer elektromechanica in geel. Dit is mijn 1ste jaar als leiding en heb er veel zin in om er een super tof jaar van te maken samen met mijn medeleiding en de speelclub!
Evert Heylen
Hallo! ik ben Evert, 20 jaar en werk als alarmtechnieker. Ik begin nu aan mijn 3de jaar leiding en heb er superveel zin in om samen met mijn medeleiding en de speelclub er een topjaar van te maken!
Adriaan Heylen
Hallo, ik ben Adriaan en ik ben 20 jaar. Ik begin dees jaar te werken als schrijnwerken van keukens en interieur en volg nog een vak in de avondschool om mijn diploma te halen. Ik begin nu aan mijn 3de jaar leiding en heb super veel zin in om samen met mijn medeleiding en de rakwi’s er een super show jaar van te maken!
Marie Desaever
Hoihoi, ik ben Marie en ik ben 20 jaar. Ik studeer interieurarchitectuur in Antwerpen. Dit is mijn 3e jaar als leiding en wil er samen met m’n Tito’s weer een mega show jaar van maken! Tot zondag! 🤪
Alexander Van Neste
Hallo, ik ben Alexander. Ik ben 19 jaar en dit is mijn derde jaar als leiding van de Chiro. Ik studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in Leuven en zit daar dus ook door de week op kot. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn medeleiding dit jaar onvergetelijk te maken voor de rakwi’s! Tot zondag!!
Rune Brouwers
Hoi hoi, ik ben Rune. Ik ben 20 jaar & ik studeer verpleegkunde. Dit is mijn derde jaar als leiding. Ik heb er super veel zin in om samen met mijn medeleiding en aspi’s er een topjaar van te maken!! 😁
Rune Dillen
Hallo, ik ben Rune of Dille voor de vrienden. Ik ben 20 jaar en studeer klimatisering in Antwerpen. Dit is mijn 3e jaar als leiding van de Keti’s en kijk er naar uit om er samen met mijn medeleiding een top jaar van te maken!
Floor van den Berghe
Heey, ik ben Floor. Ik ben 20 jaar en studeer Orthopedagogie in Antwerpen. Dit is mijn derde jaar als leiding en ik hoop er een heel tof chirojaar van te kunnen maken!!!
Fien van den Berghe
Hallo,
Ik ben Fien, 20 jaar en dit is mijn 3de jaar als leiding.
Ik studeer lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie in Turnhout. Mijn medeleiding & ik gaan er een supertof sloepi-jaar van maken!
Ik kijk al uit naar zondag 🙂
Hendrik Van Kerckhoven
Hedda Van Braeckel
Hoi hoi! Ik ben Hedda, 20 jaar en dit is mijn derde jaar als leiding. Ik studeer kinesitherapie in Leuven en ik hou mij in mijn vrije tijd vooral bezig met de chiro. Dit jaar zal dan ook een knaljaar worden met onze Aspi’s !!
Karel Menten
Jow jow jow!!! Ik ben Karel, 20 jaar en heb ontzettend veel goesting om aan dit chirojaar te beginnen samen met een zalige leidingsploeg en oh jawel de beste keti's. Buiten de chiro begin ik aan mijn 2de jaar bouw in Geel en ik ben in het weekend graag op stap met mijn chirovrienden.
Wouter Menten
Hey hey, ik ben wouter. Momenteel 20 jaar oud en start nu mijn 3de jaar als chiro leiding.
Ik studeer applied computer science in thomas more in Geel
Heb supper veel zin in komend chiro jaar als leiding van de sloepie's
Linde Ceuppens
Hallo, ik ben Linde en ik ben 19 jaar. Ik studeer TEW in Leuven. In mijn derde jaar als leiding ben ik leiding van de Tito’s, waarmee ik samen met mijn medeleiding er een topjaar van ga maken!! Tot zondag!
Guillaume Peeters
Hallo ik ben Guillaume ik ben 20 en studeer elektromechanica. Begin dit jaar aan mijn 3de jaar leiding, het gaat een super jaar worden.
Joost Verlinden
Hallo ik ben Joost ik ben 20 jaar en dit is mijn 3de jaar als leider ik heb er super veel zin in om er met de keti’s een top jaar van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.