Leiding

Bernice Verhulst
Hallo! Ik ben Bernice en ik ben 22 jaar. Ik studeer verpleegkunde in Lier. Dit is mijn 4de jaar als leiding en zie er enorm naar uit! Samen met Pieter en Noot gaan wij er een Aspi-fantastisch jaar van maken! 🧡 Tot zondag!
Marie van den Berghe
Hallo! Ik ben Marie van den Berghe, maar zeg maar Marieke. Ik ben 21 jaar en kleuterleerkracht van opleiding, dit jaar volg ik nog een Banaba Buitengewoon onderwijs. Samen met de Keti’s en mijn medeleiding maken we er een top Chirojaar van!! Groetjes en tot zondag 💙
Nand Vermeulen
Hallo ik ben Nand Vermeulen, 20 jaar en dit is mijn 4e jaar als leiding. Ik studeer Chemie in Leuven en zit daar op kot. Ik ga samen met mijn medeleiding de Sloepi’s een super jaar bezorgen!
Stien Wynants
Hallo, ik ben Stien Wynants. Ik ben 21 jaar en ben bijna afgestudeerd als vroedvrouw. Dit jaar ga ik nog Pediatrie en neonatologie bijstuderen in Leuven. Dit is mijn vierde jaar als leiding en samen met mijn medeleiding gaat dit een super tof jaar worden bij de Bengels.
Lena Cools
Hallo ik ben Lena! Ik studeer criminologische wetenschappen in Leuven. Dit jaar is mijn vierde jaar als leiding. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn medeleiding de Rakwi's een geweldig jaar te bezorgen! 🙂
Saartje Vanderwaeren
Heyooo! Ik ben Saartje en ik ben 21 jaar oud. Door de week verblijf ik in Leuven waar ik Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie studeer. In het weekend zet ik me volledig in voor onze Chiro! Ik ben nu voor het 4de jaar leidster bij Chiro Tongerlo en ook dit jaar zit ik weer vol energie om er een mega tof Chirojaar van te maken! Samen met de super coole Speelclubbers en mijn fantastische medeleiding maken we dit waar! Ik zal er zondag zijn, jij ook?  💛
Maureen Nagawa
Hallo allemaal! Ik ben Maureen, ik ben 21 jaar oud. Ik zit namelijk nog op de schoolbanken 🙂, ik studeer verpleegkunde in Leuven. Dit is mijn 4e jaar als leiding en ik hoop weer op een superchiro jaar zoals alle jaren voordien! Zie jullie zondag! 🙂
Floor Melis
Hey ik ben Floor! Ik woon in Tongerlo en studeer ingenieur-architectuur in Leuven. Voor mijn vierde jaar als leiding heb ik heel veel zin om er samen met de Keti's en mijn zalige medeleiding een fantastisch jaar vol Chiro van te maken!
Jasper Wynants
Hey ik ben Jasper, 20 jaar en ik studeer ingenieurswetenschappen in Leuven. Ik ben nu voor het vierde jaar leiding en we gaan er met de keti’s een zot jaar van maken!!!
Thys Verlinden
Hallo 👋🏽, ik ben Thys Verlinden! Ik woon in Tongerlo en ik werk als dakwerker. Dit is mijn vierde jaar als leiding, en ik heb er weer superveel zin in om er met de Aspi's een topjaar van te maken! 😎
Alexander Thevissen
Hallo daar!! Ik ben Alexander Thevissen. Ik ben 20 jaar oud en volg sport en cultuurmanagement in Turnhout. Dit wordt mijn 3de jaar als leider en ik heb het geluk om bij de Rakwi’s te mogen staan. Mijn medeleiding en ik gaan er alles aan doen om er een bangelijk jaar van te maken!! Ik kijk er alvast naar uit!
Amber Bens
HEY! Ik ben Amber. Ik woon in Tongerlo en studeer Biomedische wetenschappen in Leuven. Dit is mijn vierde jaar als leiding. Ik heb alvast super veel zin in het aankomende jaar en ga er samen met mijn medeleiding een fantastisch jaar van maken! Kusjes en tot zondag 😘😄
Jan Caers
Hoi hoi, Ik ben Jan Caers, 21 jaar oud en al sinds mijn 1e jaar sloepi bij Chiro Tongel! Ik volg Sport- en Cultuurmanagement in mijn tweede jaar aan de Thomas More Hogeschool te Turnhout. Dit is mijn vierde jaar leiding en dat gaat iedereen geweten hebben! Tot zondag kids 😉
Linsey Vandesande
Hallo! Ik ben Linsey Vandesande en ik ben 22 jaar. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik kijk er enorm naar uit om er een super Chirojaar van te maken samen met de Tito's en medeleiding. Momenteel zit ik op kot in Leuven en studeer ik een Verkort traject Secundair onderwijs! Veel groetjes en tot zondag!
Britt Ceuppens
Hoi hoi! Ik ben Britt en ben 21 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar bachelor Toegepaste psychologie. Dit is mijn derde jaar als leiding en ik heb er zot veel zin in om met de aspi’s een topjaar te beleven. Tot zondag 😉
Janne Maes
Hallo hallo, ik ben Janne en ik ben 20 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar bachelor Leerkracht lager onderwijs. Dit is mijn derde jaar als leiding. Samen met de Sloepi's en mijn medeleiding wordt het een mega tof jaar. Ik heb er weer super veel zin in! Tot zondag 😁
Pieter Backx
Hallo, ik ben Pieter Backx. Ik zit nu in mijn eerste jaar Energietechnologie in Geel. Dit is mijn 2de jaar als leiding, van de Aspi's weliswaar. Met Noot en Bernice gaat het zalig worden!
Hallo! Ik ben Tuur Cools en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer vanaf dit jaar Geschiedenis in Leuven. Na 12 jaar lid te zijn geweest bij deze Chiro is het vanaf dit jaar mijn beurt om onze leden een zalig Chirojaar vol met leuke spelletjes en zotte avonturen te bezorgen. Ik kijk hier super hard naar uit en mijn medeleiding en ik gaan dan ook ons uiterste best doen om er dit jaar samen met onze Tito’s iets moois van te maken! ❤️
Hallo, ik ben Charlotte! Ik ben 19 jaar en studeer voor leerkracht wiskunde-fysica in Leuven. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ook meteen het tweede jaar met de Rakwi's. We gaan er samen weer een plezant jaar van maken!
Nalani Verhaert
Heey ik ben Nalani en ben 18 jaar. Ik woon in Voortkapel en studeer Interieurarchitectuur aan de universiteit van Antwerpen. Na eerst twee jaar Aspi te zijn is dit mijn eerste jaar leiding, ik ben leider van de Bengeltjes. Ik heb er al kei veel zin in dus laten we er een onvergetelijk Chirojaar van maken!
Evert Heylen
Hallo, ik ben Evert! Ik woon in Tongerlo en studeer Internet Of Things in Geel. Dit is mijn 2de jaar als leiding en heb alvast super veel zin om er met de Tito's een topjaar van te maken!
Adriaan Heylen
Hallo! Ik ben Adriaan Heylen, 18 jaar oud. Ik studeer nu mijn eerste jaar Elektromechanische systemen in Geel. Ik zit al vanaf de Sloepi's bij de Chiro. En begin nu aan mijn eerste jaar leiding. Ik ben er zeker van dat we dit jaar heel veel plezier gaan beleven.
Hallo, ik ben Marie! Ik ben 19 jaar oud en studeer interieurarchitectuur aan de UAntwerpen. Dit is mijn 2e jaar als leiding en ook dit jaar zet ik mij graag in om samen met mijn medeleiding en Bengels er een top jaar van te maken! Tot zondag. 😉
Alexander Van Neste
Hallo! Ik ben Alexander Van Neste en ik ben 17 jaar oud. Ik zit door de week op kot in Leuven en studeer daar revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Dit is mijn eerste jaar als leiding. Samen met de Rakwi's en mijn super toffe medeleiding gaan we er een onvergetelijk jaar van maken! Super veel zin in!
Rune Brouwers
Heyyy! Ik ben Rune en ik ben 19 jaar. Ik studeer verpleegkunde in Hasselt. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ook dit jaar sta ik bij de Tito’s. We gaan er zeker en vast weer een geweldig jaar van maken! 😁
Rune Dillen
Hallo! Ik ben Rune Dillen, ik ben 18 jaar oud. Ik studeer Toegepaste Architectuur in Mechelen en zit hier ook op kot. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik kijk er naar uit om samen met de Speelclub en mijn medeleiding een top jaar te beleven!
Floor van den Berghe
Heey, ik ben Floor, ik ben 19 jaar. Ik studeer orthopedagogie in Antwerpen. Dit is mijn tweede jaar als leiding en Ik hoop er een heel tof Chirojaar van te kunnen maken!
Fien van den Berghe
Ik ben Fien (Tito leiding) en ben 18 jaar oud. Ik studeer lichamelijke opvoeding in Turnhout en start als eerstejaars. Ik zit zelf al vanaf de Sloepi's bij Chiro Tongerlo. En begin nu aan mijn eerste jaar als leiding. We gaan er samen een super leuk jaar van maken!
Rémi Helsen
Hoihoi, ik ben Rémi en ik ben 19 jaar. Ik studeer Orthopedagogie in Hasselt en dit is mijn 2de jaar als leiding! We gaan er, net zoals vorig jaar, weer een super tof jaar van maken!!! 💛
Hendrik Van Kerckhoven
Hallo! Ik ben Hendrik Van Kerckhoven en ben 18 jaar oud! Ik studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Zit daar door de week ook op kot en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik heb er enorm veel zin in om samen met de Tito’s en mijn medeleiding een geweldig Chirojaar ervan te maken!
Hedda Van Braeckel
Hoi hoi !! Ik ben Hedda en ben 19 jaar. Ik zit in mijn tweede jaar revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Het is ook mijn tweede jaar als leiding en sta te springen om er dit jaar met de Aspi’s in te vliegen!
Karel Menten
Joo, ik ben Karel Menten! Ik woon in Tongerlo en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer bouw in geel. Dit is mijn 2de jaar als leiding, en ik ben er zeker van dat ik samen met de rakwi's en mijn medeleiding er een top jaar van ga maken! Tot zondag🤪
Wouter Menten
Hallo,  ik ben Wouter en ben 18 jaar. Ik studeer IT-Factory in Geel en ik ben in mijn eerste jaar als leiding van de Tito's. Het gaat hoe dan ook een geweldig jaar worden!
Linde Ceuppens
Hallo, ik ben Linde en ben 17 jaar. Ik studeer TEW in Leuven en in mijn eerste jaar als leiding heb ik het geluk om dat van de Sloepi’s te mogen zijn! Het wordt zeker en vast een prachtig jaar!
Ik ben Guillaume, 18 jaar oud en ik studeer Elektromechanica in Geel. Ik begin dit jaar aan mijn eerste jaar als leiding, en heb er veel zin om van dit jaar een super jaar te maken met de Bengels!
Joost Verlinden
Hallo ik ben Joost Verlinden en ik ben 19 jaar. Dit is mijn 2de jaar leiding en ik studeer rechtspraktijk op Thomas more in Geel. Ik heb er weer super veel zin in om er elke zondag en top dag van te maken met mijn medeleiding en de Tito’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.